Facebook Pixel Σφραγίζει την πρόκριση!
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-04 09:50:00

Σφραγίζει την πρόκριση!

Σφραγίζει την πρόκριση!

Ενώπιον 25.000 οπαδών του ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βαλερένγκα στην Τούμπα και σφραγίζει το εισιτήριο για την φάση των πλέι οφ του Europa League (21:00/NS1). Βασικός ο Βλάνταν Ίβιτς.
 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τη νορβηγική ομάδα στη ρεβάνς του 2-0 του Όσλο, και θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει το σαφές προβάδισμα αλλά και τον πρώτο λόγο για την υπόθεση πρόκριση. Μόνο με... χαρακίρι η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση μπορεί να χαθεί.

Στα αμιγώς αγωνιστικά ο Μπόλονι επιθυμεί να δει έναν ΠΑΟΚ που θα αποδώσει επιθετικό ποδόσφαιρο μπροστά στους πολυάριθμους φίλους της ομάδας που αναμένεται να γεμίσουν την Τούμπα. Από εκεί και πέρα, ο Μπόλονι σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, ενώ το καρέ της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Ετό, Μαλεζά, Τσιρίλο και Λίνο.

Στα χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Αρίας, μοναδικός προωθημένος ο Στέφανος Αθανασιάδης με τον νεαρό στράικερ να έχει πίσω του τους Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Φωτάκη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags