18/01/11 - 09:10

Τούρκοι θέλουν να «κλέψουν» τον Σισέ!

Φήμες αναφέρουν ότι άνθρωποι της «Γαλατά» (ενδεχομένως και ο ίδιος ο πρόεδρος) βρίσκονται στην Αθήνα για να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Σισέ.

Τούρκοι θέλουν να «κλέψουν» τον Σισέ!
37.091views 0shares

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα της Γαλατασαράι και σύμφωνα με τα τούρκικα μέσα στέλεχος της τουρκικής ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα για να προσεγγίσει τον Γάλλο και τον Παναθηναϊκό.

Τα τουρκικά μέσα θέλουν την Γαλατασαράι να έχει στείλει αντιπροσώπους της για να κάνουν κρούση για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Αρχικά θα διερευνήσουν τις προθέσεις του Σισέ και αν θα ήθελε να αγωνιστεί στην Τουρκία, και αν ο γάλλος είναι θετικός τότε να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Οι τούρκοι λένε ότι η «Τσιμ Μπομ» θα προσφέρει 7 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό, ποσό που βέβαια είναι δεδομένο ότι δεν συζητάει το Τριφύλλι.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι τούρκοι δεν μπορούν να προσφέρουν τη ρήτρα που βρίσκεται στα 14 εκατομμύρια, καθώς έχουν δείξει ότι διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα.

Ακόμη ένα σενάριο θέλει τον ίδιο τον πρόεδρο της Γαλατά να βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και θέλει να διασκεδάσει της εντυπώσεις, αλλά και να βελτιώσει την απόδοση της με την απόκτηση ενός ικανού επιθετικού.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr