Facebook Pixel Δεν είναι μαλ… ο Μιραλάς!
| 2011-01-18 11:13:00

Δεν είναι μαλ… ο Μιραλάς!

Δεν είναι μαλ… ο Μιραλάς!

Διαβάστε μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος έκανε ειδική παραγγελία παπούτσια, αλλά έπεσε πάνω σε… Παναθηναϊκό!

Πριν από λίγο καιρό ο Βέλγος επιθετικός πήγε σε ένα κατάστημα για να κάνει ειδική παραγγελία σε παπούτσια. Δεν ήταν μόνο ότι ήθελε ένα ζευγάρι συγκεκριμένα παπούτσια. Ήθελε να γραφτεί (σ.σ. με κέντημα) και κάτι συγκεκριμένο πάνω τους. Ήθελε να γραφτεί το όνομά του και το νούμερο της φανέλας του.

Ο υπάλληλος του καταστήματος όμως που έκανε την ειδική αυτή ραφή είχε… κέφια. Όντας, προφανώς, οπαδός του Παναθηναϊκού είχε μια… φαεινή ιδέα. Κι αυτή η ιδέα ήταν να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Κέβιν γνωρίζει ελληνικά και να γράψει κάτι προσβλητικό στα παπούτσια.

Πέρα από το όνομα του παίκτη λοιπόν και του νούμερό του έγραψε, με μικρότερα γράμματα για να μην… τον πάρει χαμπάρι ο Κέβιν μια βρισιά. Μια… δημοφιλή και κακή λέξη. Επειδή ο Μιραλάς, όμως, δεν είναι βλάκας, όταν πήρε τα παπούτσια είδε ότι υπήρχε κάτι έξτρα γραμμένο απ’ αυτό που ζήτησε. Και αμέσως τα έδωσε σε έναν φίλο του για αν του κάνει τη… μετάφραση.

Και εκεί διαπίστωσε την… ψευτομαγκιά. Εννοείται ότι δεν φόρεσε τα παπούτσια και τα πέταξε, όχι στο κεφάλι εκείνου που έπρεπε…

ΠΗΓΗ: Πρωταθλητής
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags