Facebook Pixel «Δεν τον έχω φίλο, τον έχω πελάτη!»
| 2011-01-18 12:46:00

«Δεν τον έχω φίλο, τον έχω πελάτη!»

«Δεν τον έχω φίλο, τον έχω πελάτη!»

Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση, πλέον, με τον Πατέρα, αλλά και ότι αν επιστρέψει ο (πρώην) φίλος του στους «πράσινους», ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο +11…

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» παρέθεσε χθες δείπνο στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου, σε γνωστή ταβέρνα στο Φάληρο.

Ήταν χαλαρός και είχε διάθεση να μιλήσει για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και για τη σχέση του με τον Νικόλα Πατέρα. Τουλάχιστον, τη σχέση που είχαν πριν εμπλακεί με τους Πειραιώτες ο Μαρινάκης και επιστρέψει στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού ο Πατέρας.

«Με τον Πατέρα δεν έχουμε πλέον σχέσεις. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που είδα, όπως τα χτυπήματα κάτω από τη μέση», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Β. Μαρινάκης, συμπληρώνοντας ότι θα ήταν προς όφελος της ομάδας του αν επέστρεφε ο Ν. Πατέρας στο «τριφύλλι»:

«Όταν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, ήταν ένα βαθμό μπροστά από εμάς. Όταν έφυγε ήμασταν εμείς πέντε βαθμούς μπροστά τους και πιστεύω ότι αν γυρίσει θα βρεθούμε στο +11»!

Βαλβέρδε, Μιραλάς κ.α.

Όπως ήταν φυσικό η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από πολλά θέματα, με τον Μαρινάκη να κερδίζει τους συνομιλητές του με την απλότητα του χαρακτήρα του και τη γενικότερη παρουσία του.

Τόνισε ότι θέλει να μείνει για χρόνια ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού, ενώ σχολίασε ότι για τον Κέβιν Μιραλάς δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του και θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Κάτι που παρουσιάζει ενδιαφέρον ήταν η ερώτηση που δέχτηκε για τους πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει η ομάδα και έχουν δοθεί δανεικοί. Όπως εξήγησε, όμως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, στόχος είναι μέσα στα επόμενα χρόνια η ομάδα να έχει σε μεγαλύτερο ποσοστό του 50% γηγενείς ποδοσφαιριστές στην 11άδα της...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags