Facebook Pixel Τι τρέχει με τον Ζιλμπέρτο;
| 2011-01-18 15:18:00

Τι τρέχει με τον Ζιλμπέρτο;

Τι τρέχει με τον Ζιλμπέρτο;

Ο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τον Βραζιλιάνο και ο Φρέιτας εκτέθηκε για τη δήλωσή του ότι θα τον βλέπαμε με τη φανέλα του ΠΑΟ εναντίον των «κιτρινόμαυρων»!

Συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και για μία ακόμα φορά το όνομα του Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ήταν τραυματίας εδώ και λίγο καιρό, παρόλα αυτά σήμερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όμως, αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην 18άδα για τον αυριανό ντέρμπι εναντίον της «Ένωσης», παρά το γεγονός ότι ο Ζιλμπέρτο έχει έρθει στην Ελλάδα κυρίως για τα μεγάλα παιχνίδια.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από όλη αυτή την ιστορία εκτέθηκε και ο Κάρλος Φρέιτας. Δεδομένου ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του, αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βραζιλιάνου, είχε σχολιάσει ότι η απόδειξη της παραμονής του θα είναι, κατά μία έννοια, η παρουσία του στην αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ!

«Ο Ζιλμπέρτο θα είναι και την Τετάρτη μαζί μας», είχε σχολιάσει ο Πορτογάλος αναφορικά με το ενδιαφέρον της Γκρέμιο. Τυχαία (;) ο αντιπρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Αντόνιο Βισέντε Μάρτινς, σχολίασε σήμερα για τον 35χρονο χαφ:

«Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ένας παίκτης που παίζει ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Εάν ο παίκτης είναι σε καλή κατάσταση η ηλικία δεν είναι πρόβλημα. Δεν επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά η ηλικία δεν είναι πρόβλημα».

Ίσως όλα τα προηγούμενα να μην είχαν απολύτως καμία σημασία, αν δεν είχαν προηγηθεί διάφορα επεισόδια γύρω από το μέλλον του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό το προηγούμενο διάστημα. Ο Βραζιλιάνος άσος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που στο «τριφύλλι» ψάχνουν τον τρόπο για να απαλλαγούν από το 1,5 εκ. ευρώ που προβλέπεται να πάρει στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου…

Με τις πληροφορίες από την Παιανία, μάλιστα, να ενημερώνουν ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα ακόμα και αν αποχωρούσε οριστικά από την ομάδα ο 34χρονος αμυντικός μέσος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δημιουργεί νέα ερωτηματικά η απόφαση του Πορτογάλου να αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ τον πεπειραμένο χαφ, ακόμα και αν γενικότερα η 18άδα που επέλεξε ήταν γεμάτη εκπλήξεις.

Αγωνιστικοί λόγοι και ανετοιμότητα ή μήνυμα ενόψει του άμεσου μέλλοντος ο αποκλεισμός του από το αυριανό ντέρμπι; Το μόνο σίγουρο είναι το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags