Facebook Pixel «Επαλέ, Επαλέ να ‘χαμε έναν ναργιλέ...»
| 2011-01-18 16:35:00

«Επαλέ, Επαλέ να ‘χαμε έναν ναργιλέ...»

«Επαλέ, Επαλέ να ‘χαμε έναν ναργιλέ...»

«…να τον πίναμε όλη μέρα να σε βλέπαμε Πελέ!», μπορούν να τραγουδούν πια οι φίλοι του Ηρακλή, μια και ο Καμερουνέζος ανακοινώθηκε κι επίσημα στον «γηραιό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Joel Epalle επιστρέφει στον ΗΡΑΚΛΗ! Ο διεθνής Καμερουνέζος άσσος επανέρχεται στην ομάδα, στην οποία μεγαλούργησε, σήμερα Τρίτη 18/01, καθώς στις 18:45 θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία' από το Παρίσι. Θα υπογράψει το νέο κυανόλευκο συμβόλαιο της καριέρας του και θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας».

«Όνειρό μου η επιστροφή»

Ο ίδιος, μάλιστα, ο Επαλέ χαρακτηρίζει την επιστροφή του στον Ηρακλή ως την πραγματοποίηση ενός ονείρου, τονίζοντας μάλιστα ότι αισθάνεται οπαδός του «Γηραιού».

Λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, ο Καμερουνέζος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Μακεδονία», στην οποία μάλιστα παραδέχθηκε ότι θα χρειαστεί μερικές προπονήσεις για να είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τα συναισθήματά του: «Είμαι καλά. Πολύ καλά. Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά σε όλες είχα ξεκαθαρίσει ότι πρώτη μου επιλογή, αν επέστρεφα στην Ελλάδα, θα ήταν ο Ηρακλής. Δεν θα ένιωθα καλά να πήγαινα σε άλλη ομάδα χωρίς πρώτα να προσπαθήσω να τα βρω με τον Ηρακλή. Μόνο αν δεν υπήρχε συμφωνία με τον Ηρακλή, θα έπαιζα σε άλλη ελληνική ομάδα».

Για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της μεταγραφής του: «Ακόμη δεν έχω μείνει ελεύθερος από την Μπακού. Είμαι στο Παρίσι και τηλεφωνικά μιλάω με τους διοικούντες της ομάδας, για να βρούμε τη λύση. Τους είπα εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν νιώθω καλά και θέλω να αποχωρήσω. Πρόσφατα άλλαξε ο προπονητής και έμαθα ότι με θέλει στην ομάδα. Εγώ όμως έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Πιστεύω ότι μέχρι την Τρίτη (18/1) το μεσημέρι θα λύσουμε το συμβόλαιο και ίσως το βράδυ να είμαι στη Θεσσαλονίκη».

Για το βαθμό ετοιμότητάς του: «Δεν είμαι 100% έτοιμος. Δεν χρειάζομαι όμως και ένα μήνα προπονήσεων. Λίγες ημέρες προπονήσεων μου αρκούν, για να βρω τον ρυθμό μου και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Το έχω πει και στο παρελθόν. Εγώ πλέον νιώθω οπαδός του Ηρακλή. Θέλω να βρω γρήγορα τον καλό μου εαυτό και να τους κάνω χαρούμενους».

Για τη γνώμη του για τον Ηρακλή: «Παρακολούθησα ορισμένα παιχνίδια στο ξεκίνημα της χρονιάς. Σίγουρα η ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο ήταν τότε που έπαιζα, αλλά διαθέτει ικανούς παίκτες. Θεωρώ ότι χρειάζεται ένα κλικ για να ανέβει. Μακάρι να βοηθήσω τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά που θα έρθουν σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags