Facebook Pixel Διπλό χτύπημα
| 2011-01-18 17:20:00

Διπλό χτύπημα

Διπλό χτύπημα

Σημαντική ενίσχυση για την Κέρκυρα στη μάχη που κάνει για την παραμονή, μια και ανακοίνωσε τους δανεισμούς των Μονιάκη (από Ολυμπιακό) και Ρίκκα (από ΑΕΚ).

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας για τον Μονιάκη αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Μονιάκη για έξι μήνες. Ο διεθνής αμυντικός συμμετέχει στις προπονήσεις της Κέρκυρας και έχει τεθεί στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας μας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ 1964 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague.

Ο Μανώλης Μονιάκης είναι γεννημένος στις 9/11/1988 και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Εργοτέλη και στην συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2006 μετακινήθηκε στον ΟΦΗ με τα χρώματα του οποίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία την ίδια σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ».

H ανακοίνωση για τον Ρίκκα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ για τον εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρίκκα. Ο αμυντικός μέσος συμμετέχει στις προπονήσεις της Κέρκυρας και έχει τεθεί στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας μας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ 1964 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague.

Ο Αντώνης Ρίκκα είναι γεννημένος στις 3/03/1986 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες της Μαρσέιγ και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη το 2005. Την ακόλουθη σεζόν 2006-2007 δόθηκε δανεικός στην Νίκη Βόλου όπου και αγωνίστηκε σε 29 αγώνες στην Γ'Εθνική. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ξάνθη και το 2008 "κατηφόρισε" στην Αθήνα για λογαριασμό της Α.Ε.Κ. Την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου ως δανεικός».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags