Facebook Pixel ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΝ: Ο εγγυητής!
| 2011-08-17 09:41:00

ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΝ: Ο εγγυητής!

ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΝ: Ο εγγυητής!

Τουλάχιστον η ΠΑΕ γλίτωσε τα 600.000 χιλιάρικα του συμβολαίου του Κάστρο. Συγγνώμη, 1,2εκ. μαζί με την εφορία. Μην ξεχνιόμαστε. Κάτι, όμως, είναι και αυτό. Μην ψάχνετε, μονίμως, την γκρίνια και το... ανάθεμα. Και τι έγινε, ρε παιδιά που χάθηκε ο Πορτογάλος; Γράφει ο Νίκος Αθανασίου.

Έτσι και αλλιώς σε αυτή την ομάδα έχουμε πάψει να μιλάμε ποδοσφαιρικά. Τι σημασία έχει που τον υπέδειξε και τον ήθελε σαν... τρελός ο Φερέιρα; Τι σημασία έχει που 0 23χρονος άσος της Πόρτο θα σε βοηθούσε, τα μισά αν έκανε από αυτά που έλεγαν όσοι τον γνώριζαν;

Καμία. Το ζήτημα, ο καϊμός μας ο μεγάλος, η καψούρα μας και η έμμονη μας είναι να μειώσουμε το έλλειμα. Και ας μείναμε με τον... Πλεσί στο χέρι! Τώρα, το ότι ξημερώνει 17 Αυγούστου και είμαστε ακόμη στο ψάξιμο, το ότι ήμασταν έτοιμοι να ξεπουλήσουμε τον Μπουμσόνγκ και πως ακόμη σκεφτόμαστε αν θα πάρουμε επιθετικό, δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.

Τι να σου πει το καλό ποδόσφαιρο, η χαρά ενός τίτλου, ενός κυπέλλου, μιας πορείας μπροστά σε έναν θετικό ισολογισμό; Αφού πουλήσαμε αυτό τον αληταρά τον Σισέ, είμαστε καλά...

Εξάλλου, το μόνο που ενδιαφέρει τον άνθρωπο που κάνει κουμάντο αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό είναι η απόλυτη απαξίωση της ομάδας. Η εκδίκηση που παίρνει αργά και βασανιστικά από τον κόσμο του Τριφυλλιού τρία χρόνια μετά το συλλαλητήριο του 2008.

Ο κ. Γιάννης που... άλλαξε αλλά παραμένει πάντα ο ίδιος αδιάφορος για μία από τις πολλές εταιρίες του, ο μοναδικός μεγαλομέτοχος στην ιστορία του ποδοσφαίρου που σε ανακοίνωση του ξεφτίλισε το ρόστερ της ΔΙΚΗΣ του ομάδας!

Όπως και να το κάνουμε, το... παραμύθι του 30% είναι για τα παιδάκια του δημοτικού. Αλήθεια, πως γίνεται να μην ασχολείται και στην θέση του προέδρου να βρίσκεται ένας 100% δικός του άνθρωπος, όπως είναι ο Γόντικας; Ένας άνθρωπος που ναι μεν τρέχει πολύ αλλά δυστυχώς αποδεικνύει ότι είναι λίγος για τις περιστάσεις.

Το φιάσκο με τον Κάστρο του ανήκει ολοκληρωτικά αλλά με όποιο αφεντικό καθίσεις τα ίδια... λογιστικά θα μάθεις! Και το ναυάγιο δεν ήταν η πρώτη... γκάφα, μιας και ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί και επικοινωνιακά να είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, με ανακοινώσεις τα μεσάνυχτα και σιγουριά ανέκδοτο!

Ο κ. Γιάννης, λοιπόν, ο δήθεν εγγυητής έχει καταντήσει τον Παναθηναϊκό να λειτουργεί σαν μπακάλικο. Με τεφτέρι, με έσοδα στη μία στήλη και έξοδα στην άλλη. Για την οικονομία της κουβέντας, φυσικά ευθύνονται και οι πολυμετοχικοί για αυτό το χάλι.Να δεχθούμε ότι ήρθαν, έβαλαν τα ωραία τους εκατομμύρια, έκαναν το κομμάτι τους και την... έκαναν!

Η ιστορία θα τους κρίνει. Το μαγαζί, όμως, σε ποιον ανήκει; Ποιος διαθέτει το 54,7% των μετοχών; Ποιος είναι εκείνος που ελέγχει το μισό και... βάλε ΔΣ και την διοικούσα επιτροπή, πλην του Λεωνίδα Πολέμη;

Ο μεγαλομέτοχος. Ο Τζίγγερ, λοιπόν, όπως έχουμε ξαναπεί έχει έναν και μοναδικό δρόμο να ακολουθήσει, καθώς για τον κόσμο είναι εδώ και χρόνια «καμμένο» χάρτι! Αφού πάρει την εκδίκηση του, αφού καταντήσει τον Παναθηναϊκό να λειτουργεί σαν... ομαδούλα της γειτονιάς, συμπεριφερόμενος λες και παίζει με κάποιο από τα «παιχνίδια» του, ας ψάξει να βρει αγοραστές για ολόκληρο το ποσοστό του και να ελευθερώσει την ομάδα από τα δεσμά της μιζέριας, της γκρίνιας, των αυλικών, των εποχών που κανείς δεν θέλει να θυμάται!

Μέχρι τότε, η Χιχόν και η κάθε Χιχόν θα σου κάνει... πάρτι, αρπάζοντας από τα χέρια σου δανεικούς από την Πόρτο, ο Μαρινάκης και ο παραγκάρχης θα κάνουν ότι γουστάρουν, η Πολιτεία θα σε κοροϊδεύει με το θέμα του γηπέδου και οι... Μποχούτσοι θα περνούν από κόσκινο όποιον τολμά να ασκεί κριτική στον λατρεμένο τους κ. Γιάννη. Περαστικά μας...

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags