Facebook Pixel Όλα τα ’χε η Μαριωρή, ο Ερασιτέχνης έλειπε
| 2010-12-20 15:27:00

Όλα τα ’χε η Μαριωρή, ο Ερασιτέχνης έλειπε

Όλα τα ’χε η Μαριωρή, ο Ερασιτέχνης έλειπε

Από τη διοικητική τρικυμία στον Παναθηναϊκό. δεν θα μπορούσε να λείψει ο Ερασιτέχνης. Σήμερα οι εκλογές, 18.00, στον «Τάφο».

Την ώρα που στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό οι εξελίξεις... τρέχουν με αμείωτο ρυθμό, άπαντες στον Ερασιτέχνη περιμένουν τις δικές τους εξελίξεις, την Δευτέρα (20/12). Μετά την παραίτηση του Μιχάλη Κίτσιου, αλλά και τις παραιτήσεις μελών του ΔΣ, η ώρα... της κρίσης έφτασε για τον σύλλογο, αφού το απόγευμα (18:00) στο γήπεδο της Λεωφόρου, θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση που θα εκλέξει τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο., καθώς και το νέο διοικητικό σχήμα.


Σε αντίθεση με τις εκλογές του Ολυμπιακού, ένα μήνα περίπου πριν, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πρόθυμοι να αναλάβουν, αφού μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι θα υπάρξουν δύο τουλάχιστον ψηφοδέλτια με επικεφαλείς τον πρώην αντιπρόεδρο, Νίκο Ρισβά και τον πρώην γενικό αρχηγό, Χρόνη Ακριτίδη.

Απουσία ενότητας

Η ύπαρξη βέβαια δύο ψηφοδελτίων σε μία τέτοια κρίσιμη χρονική συγκυρία ναι μεν μπορεί να λύνει το πρόβλημα που θα δημιουργούνταν αν δεν ήταν κανείς διατεθειμένος να αναλάβει τα ηνία της Μάνας του Λόχου, από την άλλη όμως δημιουργεί μία εικόνα διάσπασης στις τάξεις του Ερασιτέχνη. Τη στιγμή μάλιστα που οι άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να βγάλουν τον σύλλογο από την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, είναι ελάχιστοι, οι δύο υποψήφιο, μαζί με όσους θα είναι στο εκάστοτε ψηφοδέλτιο, δείχνουν πως η ενότητα που θα έπρεπε να υπάρχει στο Τριφύλλι δεν υπάρχει.

Κλειδί η στάση του κόσμου

Ενδιαφέρον μάλιστα παρουσιάζει και η στάση του κόσμου, που καλείται να πάει στη Λεωφόρο. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την απογοήτευση που επικρατεί λόγω της εικόνας διάλυσης της ΠΑΕ, αλλά και της κακής αγωνιστικής κατάστασης του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάνει ακόμα πιο περίπλοκη την στάση που θα κρατήσουν οι οργανωμένοι, οι διαθέσεις των οποίων είχα διαφανεί στην ανοιχτή Συνέλευση του Ερασιτέχνη, ένα μήνα πριν και αμέσως μετά την παραίτηση του Μιχάλη Κίτσιου.
 

ΠΗΓΗ: sport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags