Facebook Pixel Μπήκε για να του κολλήσει… αυτοκόλλητο;
| 2011-01-18 23:06:00

Μπήκε για να του κολλήσει… αυτοκόλλητο;

Μπήκε για να του κολλήσει… αυτοκόλλητο;

Βίντεο- ντοκουμέντο δίνει άλλη διάσταση στην εισβολή του οπαδού του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού αγώνα με τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει στην κατοχή της βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο είναι τραβηγμένο από κάμερα που δεν ανήκει στο συνδρομητικό κανάλι και η οποία δείχνει όλο το συμβάν Βεζυρίδη-οπαδού καρέ-καρέ από την αρχή.

Το Conn-X, που μετέδωσε τον αγώνα, δεν έχει το συγκεκριμένο οπτικό υλικό και απλώς δείχνει τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου να συμπλέκονται όταν έχουν περάσει τα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, το βίντεο είναι διαφωτιστικό όσον αφορά το ποιος είναι αυτός που τελικά ξεκινάει τη συμπλοκή.

Για του λόγου το αληθές, στην κατοχή μας υπάρχουν ορισμένες φωτογραφίες τραβηγμένες από την οπτική γωνία του βίντεο και σας τις παραθέτουμε ως μία μικρή πρόγευση αυτού που θα επακολουθήσει σύντομα στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων.

Στις φωτό που δημοσιεύει το gazzetta.gr διαφαίνεται η πρόθεση του νεαρού «ανεγκέφαλου» να κολλήσει ένα αυτοκόλλητο στον πορτιέρο του ΟΦΗ, διεκδικώντας προφανώς τα 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας που του αναλογούν.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags