Facebook Pixel Στο κυνήγι των …κρυμμένων του Μαρινάκη!
| 2011-01-19 10:00:00

Στο κυνήγι των …κρυμμένων του Μαρινάκη!

Στο κυνήγι των …κρυμμένων του Μαρινάκη!

Το αφεντικό του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι έχει κλείσει τρεις παίκτες για το καλοκαίρι, αλλά δεν είπε ονόματα, τους κράτησε κρυφούς! O sportdog έψαξε και βρήκε όλες τις πιθανές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» μίλησε για τέσσερις μεταγραφές, αλλά δέχθηκε να βγάλει έξω την περίπτωση του Χαβίτο, για τον οποίο έτσι κι αλλιώς γνωρίζαμε ότι έχει «κλείσει» στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να αποτελούν την τριάδα που θα πιάσει το καλοκαίρι λιμάνι. Ο sportdog έκανε μια βόλτα στον Τύπο, μάζεψε πληροφορίες και συγκέντρωσε όλα τα ονόματα που είναι πιθανό να βρίσκονται προ των πυλών του Πειραιά.

Αρχικά, να πάμε στους τερματοφύλακες. Αν μέσα στους τρεις υπάρχει ένας τερματοφύλακας (πολύ πιθανό από τη στιγμή που αναζητείται ο διάδοχος του Νικοπολίδη) δύο είναι τα ονόματα που «παίζουν» από την Ελλάδα. Αυτά των Κωνσταντόπουλου (Κέρκυρα) και Ντεγκρά (Αστέρας Τρίπολης) με το προβάδισμα να δίνεται στον πρώτο.

Έπειτα, πάμε στους νεαρούς Έλληνες που είναι δεδομένο ότι κάποιοι απ’ αυτούς θα αποκτηθούν σίγουρα το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει περίπτωση, λοιπόν, να έχει κλείσει κάποιος απ’ αυτούς από τώρα; Πολύ πιθανό. Οι περιπτώσεις είναι γνωστές και είναι οι εξής: Γιώργος Γεωργιάδης και και Δημήτρης Ανάκογλου του Πανσερραϊκού, Κώστας Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης, Αντρέας Τάτος του Ατρομήτου και Θοδωρής Βασιλακάκης της Ξάνθης.

Την ίδια στιγμή ενδιαφέρον υπάρχει και για τους Έλληνες του εξωτερικού. Οι παίκτες αυτοί είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Φάνης Γκέκας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Βαγγέλης Μόρας. Το όνομα του τελευταίου, μάλιστα, παίζει δυνατά σήμερα σε μερίδα του Τύπου.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να επιφυλάσσει και μία κίνηση από το εξωτερικό. Η περίπτωση του Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν θεωρείται φαβορί.

Την ίδια στιγμή υπό παρακολούθηση φαίνεται ότι βρίσκονται και δύο παίκτες του Πανιωνίου: ο Μπενάρντ Κουμορτζί, αλλά και ο νεοαποκτηθείς, Βάτσλαβ Σβέρκος, που λέγεται ότι αν πάει καλά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αποκτηθεί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags