Facebook Pixel Νέο sportdog: Προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει!
| 2010-12-17 01:50:00

Νέο sportdog: Προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει!

Νέο sportdog: Προσοχή, ο σκύλος δαγκώνει!

Στα εγκαίνια των καταστημάτων, τα διαφημιστικά φυλλάδια γράφουν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε". Εμείς, στο νέο sportdog, αντιστρέφουμε το σλόγκαν: "Ανοίξαμε γιατί μας περιμένατε"!

Μεγάλες προσδοκίες; Υπέρμετρη φιλοδοξία; Καβαλημένα καλάμια; Πείτε ό,τι θέλετε. Δεν μασάμε...

Δαγκώνουμε!

Για να μην περιοριστούμε σε πλάκες και ...απειλές, ας εξηγηθούμε ώστε να μην παρεξηγηθούμε: εντάξει, μπορεί και να μην μας περιμένατε, αλλά θέλουμε να σας αποδείξουμε πως η ανάγκη να …ανοίξουμε υπήρχε. Πως το νέο sportdog έρχεται να καλύψει ένα κενό. Όχι κατ΄ ανάγκην στην ενημέρωση, στη ροή της ειδησεογραφίας, στην κοινωνία της πληροφορίας.

Στη φιλοσοφία και τη διάθεση; Ναι. Με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν, με ειδήσεις - "βόμβες", με ταχύτητα και ένταση, με μεγαλύτερη έμφαση στις διαφορετικές ειδήσεις, με διαφορετικό "διάβασμα" των γεγονότων, με παρασκήνιο, με χιούμορ, με - καλώς εννοούμενο - χαβαλέ, με χαλαρή διάθεση, αλλά και με "αγριάδες" όπου χρειάζεται (τι σόι σκύλος θα ήταν;) και με σκυλίσια αντανακλαστικά.

Στόχος μας, για να μην ξεχνάμε και τα αγαπημένα δημοσιογραφικά κλισέ, είναι να μην γίνουμε άλλο ένα site, αλλά να γίνουμε ένα ΑΛΛΟ site.

Δεν θέλουμε όποιος φοβάται να παίρνει σκύλο. Θέλουμε να φοβάται τον σκύλο!

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, επειδή τα γεγονότα τρέχουν κι εμείς λαχανιάζουμε ξοπίσω τους, στο εξής ο δρόμος είναι ανοικτός και το σκυλί ...λυμένο! Ακολουθήστε το να δούμε πού μας πάει και ...πού το πάει.

Καλώς ήλθατε και να μας ξανάρθετε!

 

Υ.Γ. Η ενεργοποίηση του σχολιασμού των θεμάτων από πλευράς επισκεπτών, θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο σκύλος έχει υπομονή. Εσείς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags