Facebook Pixel Ασ’ τον να λέει!
| 2011-08-23 08:39:00

Ασ’ τον να λέει!

Ασ’ τον να λέει!

Ο Ολυμπιακός Βόλου με Βασίλη Καρρά στο... μικρόφωνο προσπαθεί να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα!

Με την παραχώρηση του πακέτου των μετοχών του Ολυμπιακού Βόλου στον τραγουδιστή Βασίλη Καρρά επιχειρεί η θεσσαλική ΠΑΕ να ξεπεράσει τον σκόπελο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά και την ξεκάθαρη θέση της Πολιτείας ότι δεν θα ανεχθεί «ιδιοκτησίες μαϊμού». Θέση που διατυπώθηκε χθες, μέσω των «ΝΕΩΝ», από τον υπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού Παύλο Γερουλάνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες ώρες έχει φθάσει στο αποκορύφωμά της η μάχη του παρασκηνίου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου απαντά στην ΕΕΑ με την εκχώρηση των μετοχών στον Βασίλη Κεσογλίδη, που δεν είναι άλλος από τον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά (ένα από τα σουξέ του ήταν και το «άσ' τη να λέει») ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Καρράς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αχιλλέα Μπέο τραγουδώντας στα νυχτερινά μαγαζιά που διατηρούσε ο προφυλακισμένος παράγων. Μάλιστα είναι ο άνθρωπος - σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από τις συνομιλίες γύρω από τα στημένα - στον οποίο ζήτησε ο Θανάσης Κανελλόπουλος να τηλεφωνήσει ο Αχ. Μπέος προκειμένου να μιλήσει στον Ζαγοράκη ώστε οπαδός του ΠΑΟΚ να αποσύρει τη μήνυση που είχε κάνει κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ντέρμπι της Τούμπας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αγάπη του Μπέου για το... τραγούδι είναι παλιά. Οταν πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο, ο Μπέος είχε διορίσει τον Λευτέρη Πανταζή πρόεδρο. Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν...

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags