Facebook Pixel Τι λένε τα σάιτ για Ντέμη
| 2011-01-19 15:31:00

Τι λένε τα σάιτ για Ντέμη

Τι λένε τα σάιτ για Ντέμη

Ο sportdog συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει την πρώτη αντίδραση των σάιτ αναφορικά με τη συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη σε ραδιοφωνικό σταθμό, για τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε πώς υποδέχτηκε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του αθλητικού Τύπου, στο ίντερνετ, την απόφαση του Ντέμη Νικολαΐδη να πάρει πρώτος θέση για τον διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αλλά, φυσικά και τα λεγόμενα του παλαίμαχου άσου και πρώην προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, για μία σειρά από ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητιούνται για μέρες.

Αρχίζουμε με το «sportfm.gr», λόγω του ότι ο Ντέμης αποφάσισε να μιλήσει στο «NovasportFM». «Δεν φοβάμαι τίποτα», είναι ο τίτλος στη συνέντευξη του παλαίμαχου άσου, που έχει τη θέση του πρώτου βασικού στο σάιτ. «Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ο πρώτος που αντέδρασε στη δημοσιοποίηση του διαχειριστικού ελέγχου στην ΑΕΚ», είναι το μοναδικό σχόλιο που συνοδεύει τις δηλώσεις του.

Το «gazzetta.gr» έχει τίτλο στη συνέντευξη του Νικολαΐδη: «Η απάντηση του Ντέμη!», με ένα μικρό σχόλιο να προλογίζει τις δηλώσεις του ακολουθούν: «Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για όλα τα τεκταινόμενα σχετικά με τον διαχειριστικό έλεγχο της ΑΕΚ. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης τόνισε πως δεν φοβάται τίποτα».

«Τεράστιο λάθος σε βάρους μου», είναι ο αντίστοιχος τίτλος στο «sentragoal.gr», που επίσης έχει δώσει θέση πρώτου βασικού στη συνέντευξη του Ντέμη, παρότι έγινε σε… απέναντι ραδιόφωνο! «Ευθύνες στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Σταύρο Αδαμίδη ουσιαστικά για τη μη τοποθέτηση πάνω στα ζητήματα που προέκυψαν από τον διαχειριστικό έλεγχο επέρριψε ο Ντέμης Νικολαΐδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη», το σχόλιο που προλογίζει το θέμα.

«Δεν κλέψαμε χρήματα», το βασικό «χτύπημα» του «contra.gr», που κάνει λόγο για «Απαντήσεις έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σε όλους όσοι τον κατηγόρησαν μετά τη δημοσιοποίηση του διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΕΚ».

Το «sport24.gr» έχει τίτλο «Ντέμης: Στρέφεται εναντίον μου», χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο πριν τις δηλώσεις, την ώρα που στο «sport.gr» κάνουν λόγο για γκρίζα σημεία στον διαχειριστικό έλεγχο (με τίτλο: «Δεν φοβάμαι τίποτα»), χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει θέση βασικού στην τοποθέτηση του παλαίμαχου άσου.

Τέλος στο «aek365.gr» η συνέντευξη του Ντέμη έχει θέση βασικού, με τίτλο: «Η τοποθέτηση του Ντέμη» και πρόλογο που αναφέρει: «Μία μέρα μετά τη δημοσιοοποίηση του διαχειριστικού ελέγχου, ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags