Facebook Pixel Του ετοιμάζουν βαλίτσες!
| 2011-01-19 17:03:00

Του ετοιμάζουν βαλίτσες!

Του ετοιμάζουν βαλίτσες!

Ο Δημήτρης Γόντικας διαπραγματεύεται αυτή την ώρα τη μεταγραφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στη Γκρέμιο, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που θέλουν τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί άμεσα από την Παιανία!

Οπου λένε υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Για τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού έχει ακουστεί εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της Γκρέμιο με αποκορύφωμα το σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας από την χώρα του καφέ που όπως αναφέραμε νωρίτερα έκανε λόγο για τελειωμένη μεταγραφή και ανακοινώσεις.

Οπως αποκαλύπτει, λοιπόν, το leoforos.gr, αυτή την στιγμή ο Δημήτρης Γόντικας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ανθρώπους της ομάδας από το Πόρτο Αλέγκρε για την μεταγραφή του 34χρονου αμυντικού μέσου στην ομάδα της πατρίδας του. Οπως όλα δείχνουν, ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη παρότι είχε συμβόλαιο με το τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι. Και αυτό ίσως είναι και μια επιθυμία του με δεδομένο πως το τελευταίο διάστημα συχνά - πυκνά μέσω του twitter αναφερόταν σε αυτό.

Η ...φωτιά, πάντως, άναψε από μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός της «Ιμορτάλ» Ρενάτο «Γκαούτσο» Κανταλούπι, που αποκάλυψε πως η ομάδα του βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση τριών παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά ενόψει των υποχρεώσεων της Γκρέμιο στο κόπα Λιμπερταδόρες που ξεκινάει στις 25 του μήνα. Οταν, λοιπόν, ρωτήθηκε εάν ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα το προσωπό του ...άστραψε και έσκασε ένα πονηρό χαμόγελο που πρόδιδε πως ο Ζιλμπέρτο μετά από δυόμισι χρόνια στον Παναθηναϊκό ετοιμάζει βαλίτσες για την πολιτεία του Πόρτο Αλέγκρε...

Δεν αποκλείεται, πάντως, στην κουβέντα των δύο πλευρών να συζητηθεί και το θέμα του Γκάμπριελ. Ο Βραζιλιάνος μπακ αγωνίζεται δανεικός στην Γκρέμιο από τον Παναθηναϊκό, με τους «αθάνατους» να θέλουν να τον κρατήσουν και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags