19/01/11 - 17:12

«Επίπεδο απέναντι σε καφενειακό επιπέδο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει στο blog του την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Νικόλας Πατέρας, αλλά και τη… γκλίτσα του τσοπάνη πάνω στην οποία ξύνεται εδώ και καιρό ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

«Επίπεδο απέναντι σε καφενειακό επιπέδο»
57.716views 0shares

Από την αρχή της σεζόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης …ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη και προκαλεί συνέχεια τον Νικόλα Πατέρα αγνοώντας τη φιλία τόσων χρόνων. Από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Αρη , όταν μίλησε για έγκλημα κατά της Ελλάδα και άλλα τέτοια, που δεν συνάδουν με παράγοντα μεγάλης ομάδας.

Ο Πατέρας απέφυγε τις ακραίες αντιδράσεις και έδειξε επίπεδο απέναντι στις …καφενειακού επιπέδου προκλήσεις του Μαρινάκη. Τώρα, όμως ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρώην πρόεδρο. Αποφάσισε να απαντήσει στην επίθεση, που δέχθηκε από τον Μαρινάκη που πάνω στο παραλήρημά του του χρέωσε ακόμα και το ότι δεν έγινε το γήπεδο για το οποίο δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή. Και φυσικά ξέχασε …..όλως τυχαίως να αναφέρει τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού με πρόεδρο τον Πατέρα(νταμπλ. Ευρωπαικές προκρίσεις σε βάρος Ιντερ και Ρόμα, εκτόξευση των εισιτηρίων διαρκείας σε 25 και 30.000, ανοδος ποιότητας του ρόστερ της ομάδας με Σισέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και άλλους παίκτες).

Αλλά και τις …δικές του ευρωπαϊκές επιτυχίες με τον Ολυμπιακό να μένει εκτός για πρώτη φορά στην ιστορία του εκτός Ευρώπης από Ιούλιο μήνα και από ομάδα… μπάσκετ, την Μακάμπι Τελ Αβίβ.Αυτή την φορά , λοιπόν, ο Πατέρας αποφάσισε να πει κάποια πράγματα και έβαλε στην θέση του τον Μαρινάκη. Μπορεί οι δύο να υπήρξαν φίλοι, αλλά η διαφορά επιπέδου φαίνεται από τις ενέργειες και τις δηλώσεις του καθένα. Η ανακοίνωση του Πατέρα μας δείχνει ότι είναι εδώ και επιβεβαιώνει αυτούς που λένε ότι ναι μεν τώρα δεν γυρνάει, αλλά στο μέλλον…

Η φιλία του Πατέρα με τον Μαρινάκη φαίνεται ότι ήταν χτισμένη πάνω σε σαθρό έδαφος και το μένος Μαρινάκη κατά του πρώην προέδρου αποδεικνύει συμπλέγματα. Φαίνεται ότι αποτελεί παρελθόν αυτή φιλία, κάτι που είχα προβλέψει από την ημέρα που ο Πατέρας επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.

ΥΓ1: «Επειδή πολλά ακούμε για τον κ. Δαλούκα από τον κ.Μαρινάκη τον προσκαλώ να μας πει αν γνωρίζει προσωπικά τον εν λόγω διαιτητή, εάν έχει συναντηθεί μαζί του και τον λόγο της συνάντησης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νικόλας Πατέρας. Τι εννοεί κύριε Μαρινάκη;

ΥΓ2: Με πέντε αλλαγές θα παρατάξει ο Φερέιρα απόψε την ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ. Παίζουν όμως παίκτες μεγάλης αξίας όπως ο Λέτο, ο Καραγκούνης, ο Σειταρίδης οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για αποδυνάμωση της ενδεκάδας. Ισως να υπάρξει πρόβλημα συνοχής. Αν δεν υπάρξει ούτε τέτοιο πρόβλημα θα αποδειχθεί ότι ο Πορτογάλος πλέον έχει βάλει σε ένα καλούπι την ομάδα και όποιος παίκτης και αν παίζει προσαρμόζεται σε αυτό το πλάνο.

Πηγή: sday.gr