Facebook Pixel Πού είναι τα παραστατικά; Οέο!
| 2011-01-19 17:28:00

Πού είναι τα παραστατικά; Οέο!

Πού είναι τα παραστατικά; Οέο!

Αυτό δεν το πρόσεξαν και πολλοί απ’ ό,τι είδαμε. Τον θυμόσαστε εκείνον τον προφέσορα τον Μπάνγκσμπο από την Δανία;

Ακόμα ψάχνουν να βρούνε κάτι τιμολόγια οι ελεγκτές. Υπολείπονται παραστατικά 60.000 ευρώ! Η ΑΕΚ φαίνεται ότι έδωσε 190.000 ευρώ και ο Μπάνγκσμπο έχει στα χέρια του τιμολόγια μόνο για 130.000 ευρώ.

Ή μήπως είχε προσφέρει τόσα πολλά ο Δανός που ήταν εξπέρ στους τραυματισμούς και είχε δουλέψει και στην Γιουβέντους; Θυμόσαστε πώς τον διαφημίζανε από την ΑΕΚ. Καμαρώνανε σαν γύφτικα σκεπάρνια λες και πήρανε τον μεσία.

Τους περισσότερους τραυματισμούς είχε, όμως, εκείνη την περίοδο η ΑΕΚ του Φερέρ. Και ο Μπάνγκσμπο ούτε που πάτησε ποτέ στην Ελλάδα. Από κομπιούτερ έδινε συμβουλές.

Αλήθεια, για το φιλαράκι του Νικολαϊδη, τον μασέρ Καρβουνίδη δεν είδαμε πόσα έπαιρνε μέσα από τον διαχειριστικό έλεγχο. Διότι απ’ ό,τι λέγανε τότε είχε κάνει πολύ καλό συμβόλαιο. Πλουσιοπάροχο. Τόσο πολύ που ο μασέρ πήγαινε στην προπόνηση πάντα με κοστούμι, όχι με φόρμα και τέτοια φτηνά ρούχα.

Δεν φάνηκε, πάντως, από τον διαχειριστικό έλεγχο κι αυτό το ποσό. Δεν υπήρχε, δηλαδή, πουθενά το όνομα του Καρβουνίδη. Σιγά το κακό, όμως. Ψύλλοι στ’ άχυρα είναι αυτά. Ποιος ασχολείται τώρα με μασέρ και γυμναστές;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags