Facebook Pixel Ένα τρελό… πισίνα πάρτυ!
| 2010-12-17 02:06:00

Ένα τρελό… πισίνα πάρτυ!

Ένα τρελό… πισίνα πάρτυ!

Είναι από τις στιγμές που τα... παιδία παίζει και το γέλιο πάει σύννεφο!

Εξάλλου, μέσα στην αφόρητη πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές είναι και αυτοί άνθρωποι, με τις καλές τους και τις κακές τους, με τα αστεία και τα μπινελίκια τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, πάντως, στήθηκε με διαφορά από το δεύτερο, το καλύτερο σκηνικό στην Παιανία. Ένα σκηνικό με άπειρο γέλιο. Ένας από τους φροντιστές της ομάδας, ο Νεκτάριος, είχε γενέθλια. Αφού λοιπόν έσβησε τα κεράκια στην καθιερωμένη τούρτα, τότε τον πήγαν... σηκωτό προς στην πισίνα και τον έριξαν μέσα!

Δράστης ο Σισέ, ο οποίος πήρε παραμάζωμα τον Νίνη αλλά και τον κολλητό του, Λάντο Φούσου που αγωνίζεται στην Golden team. Μόνο που δεν ήξερε το... κόλλημα του Λάντο, ο οποίος δεν ξέρει και το καλύτερο κολύμπι του κόσμου! Δεν τον λες δεινό κολυμβητή...

Ο πιτσιρικάς Γάλλος που είναι και δυο μέτρα, αν και πάτωνε κανονικά άρχιζε να ζητά βοήθεια, ενώ έβγαζε και κάποιες κραυγές πανικού για τον... χαβαλέ. Ο τρόπος του πάντως ήταν... όλα τα λεφτά, με αποτέλεσμα άπαντες να πέσουν κάτω από τα γέλια και να πειράζουν τον Γάλλο με θανατηφόρες ατάκες!

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags