Facebook Pixel Αποκλεισμός από την Ευρώπη;
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-26 07:30:00

Αποκλεισμός από την Ευρώπη;

Αποκλεισμός από την Ευρώπη;

Μέχρι και με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορεί να τιμωρηθεί ο ΠΑΟ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Σίγουρο το βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο που θα πονέσει πολύ.

Η διακοπή στο 5ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, λόγω της χρήσης χημικών από την αστυνομία για να διαλύσει τη διαμάχη μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, μπορεί να επιφέρει μέχρι και τον μονοετή αποκλεισμό των "πράσινων" από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και δεν είναι μόνο η διακοπή του αγώνα. Είναι και οι φωτιές που υπήρχαν σε διάφορα μέρη του γηπέδου που προκάλεσαν στο δεύτερο μέρος σύννεφο καπνού με αποτέλεσμα ο διαιτητής να προχωρήσει σε νέα διακοπή του ματς, είναι οι συνεχείς ρίψεις φωτοβολίδων και κροτίδων και γενικά όλο το ...πολεμικό σκηνικό στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Η τιμωρία, λοιπόν, του Παναθηναϊκού θα εξαρτηθεί από την έκθεση του παρατηρητή και του διαιτητή. Το πιο πιθανό σενάριο είναι η ποινή αποκλεισμού της έδρας (μένει να δούμε με πόσα παιχνίδια γιατί οι "πράσινοι" είναι ήδη υπότροποι με μία αγωνιστική με αναστολή), ενώ το βέβαιο είναι ότι θα επιβληθεί βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.

Το τελευταίο, μάλιστα, έρχεται να προστεθεί στην οικονομική ζημία της ομάδας από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Σε αυτή την περίοδο που ο Παναθηναϊκός μετράει και τα ...ψίχουλα ένα βαρύ πρόστιμο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα του προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού ως γνωστόν τα ταμεία του συλλόγου είναι άδεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags