Facebook Pixel Η κίτρινη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου
| 2011-01-19 20:27:00

Η κίτρινη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου

Η κίτρινη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου

«Κίτρινη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» χαρακτήρισαν αρκετοί τη νύχτα της Τρίτης 18 Γενάρη 2011 λόγω του διαζυγίου Άρη - Κούπερ.

Το τί γράφεται στο διαδίκτυο και τί ακούγεται στο ραδιόφωνο από τους αγανακτισμένος οπαδούς των κιτρινόμαυρων δε λέγεται. Αν ανοίξει το στόμα του ο Έκτορας θα πει πολλά και θα «δώσει» πολύ κόσμο. Δε το κάνει όμως γιατί είναι κύριος και το έχει αποδείξει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Οι φίλοι του Άρη, οι οποίοι δεν τρώνε κουτόχορτο, έχουν καταλάβει ότι ο Κούπερ δεν παραιτήθηκε, αλλά μάλλον «τον παραίτησαν». Το ότι η ομάδα δε πήγαινε καλά και χρειαζόταν ένα σοκ ήταν απλά η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο Αργεντινός τεχνικός, ώστε να μην ανοίξουν οι «ασκοί του Αιόλου» και προκληθούν περισσότερα προβλήματα.

Τα πραγματικά αίτια της φυγής του είναι άλλα και όχι η αγωνιστική κατάσταση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Κυρίως είναι η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα που ένιωθε καθώς και η μη ενίσχυση του ρόστερ. Ουσιαστικά δηλαδή το «άδειασμα» και η έλλειψη οράματος και στήριξης από τη διοίκηση, ήταν αυτά που τον οδήγησαν να πει το "adios amigos"

. Ο μάνατζέρ του πάντως, έλεγε μετά το χωρισμό: «Και πολύ άργησε. Έπρεπε να είχε φύγει από το καλοκαίρι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags