Facebook Pixel "Ολυμπιακός και ξερό ψωμί!"
| 2011-08-27 08:06:00

"Ολυμπιακός και ξερό ψωμί!"

"Ολυμπιακός και ξερό ψωμί!"

Κανένα πρόβλημα δεν έχει να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ιακουίντα, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πατέρας του παίκτη.

«Ο Βιτσέντσο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να παίξει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Γιατί όχι; Μιλάμε για μια μεγάλη και γνωστή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη και έχει ένα πρόεδρο που φαίνεται να έχει μεγάλα σχέδια», σχολίασε αρχικά στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το γεγονός πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι πρώτης γραμμής:

«Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νομίζω ότι θα έχει κανένα πρόβλημα».

Για τις επαφές που υπάρχουν: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ λείπω από το Τορίνο αυτές τις μέρες. Έχω ακούσει ότι γίνονται συζητήσεις, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσει ο μάνατζέρ του. Εγώ δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό».

Για τον τραυματισμό του: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι μυϊκός τραυματισμός. Έχει καλή ψυχολογία και περιμένει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Δείχνει να έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα. Άλλωστε βρίσκεται σε μία εξαιρετική ηλικία (31 ετών) για ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags