Facebook Pixel Και στο βάθος... Μυτιληναίος!
| 2011-08-27 08:41:00

Και στο βάθος... Μυτιληναίος!

Και στο βάθος... Μυτιληναίος!

Το περιβάλλον του Τζίγγερ δεν επιβεβαιώνει την επαφή, οι αλητείς της εξέδρας λειτουργούν απολύτως ανασταλτικά, αλλά επιχειρηματικές πηγές μιλούν για Μυτιληναίο!

Από χθες το πρωί, πολύ πριν βγει στη δημοσιότητα η νέα δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη περί παράδοσης του ποσοστού που κατέχει ο ίδιος και η οικογένειά του στην «πράσινη» ΠΑΕ («εφόσον βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίσει μακροχρόνια το μέλλον της ομάδας»), «φωτογραφίζοντας» παράλληλα τον κίνδυνο του Πρωτοδικείου, κυκλοφόρησε μία έντονη φημολογία στους επιχειρηματικούς κύκλους περί πιθανής εμπλοκής στα κοινά του Παναθηναϊκού του πρώην μεγαλομετόχου του Ηρακλή, Ευάγγελου Μυτιληναίου.

Το όνομα του πανίσχυρου Ελληνα επιχειρηματία (από τους λίγους που δεν «ακούμπησε» την τελευταία διετία η τεράστια οικονομική κρίση) είχε δει και στο παρελθόν το φως της δημοσιότητας σε σενάρια συμμετοχής του στο μετοχικό σχήμα της «πράσινης» ΠΑΕ, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιωθεί στην πορεία.

Η νέα φημολογία που αναπτύχθηκε χθες θέλει τον Μυτιληναίο να είναι μεταξύ των επιχειρηματιών και εφοπλιστών με τους οποίους έχει κάνει σειρά επαφών το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε μία προσπάθεια αναζήτησης λύσης για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες θέλουν τον Ευάγγελο Μυτιληναίο να εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο «τριφύλλι», καθώς αν και είχε συνδεθεί διοικητικά για αρκετά χρόνια με τον Ηρακλή, ουδέποτε έκρυψε στους οικείους του την αδυναμία του για τον Παναθηναϊκό. Κάτι που ποτέ δεν επεδίωξε να το διαφημίσει προς τα έξω...

Επιπλέον, οι σχέσεις του Ελληνα επιχειρηματία (από τους κολοσσούς όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό στη μεταλλουργία, την παραγωγή και εμπορία ενέργειας και τη βιομηχανία οχημάτων) με τον Τζίγγερ αλλά και συνολικά με την οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι εξαιρετικές και η προοπτική του Παναθηναϊκού -αν μη τι άλλο- τον βάζει σε σκέψεις.

Σύμφωνα πάντα με επιχειρηματικές πηγές, αυτό που δείχνει να προβληματίζει τον Μυτιληναίο είναι όλη αυτή η κατάσταση αβεβαιότητας και αντιπαραθέσεων που έχουν ενταθεί τον τελευταίο χρόνο στο «τριφύλλι», αλλά και το νοικοκύρεμα που θα πρέπει να γίνει στο σύλλογο, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται πιθανή μελλοντική συμμετοχή του.

Από συνεργάτες του Γιάννη Βαρδινογιάννη το σενάριο Μυτιληναίου διαψευδόταν (με την ατάκα «μακάρι να υπήρχε κάποιος ενδιαφερόμενος, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα)», εντούτοις είναι ξεκάθαρο πως, αν η πλευρά του Τζίγγερ βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων ενός τόσο σημαντικού deal, πολύ δύσκολα θα επιβεβαίωνε προς τα έξω κάτι πριν από την οριστική ολοκλήρωσή τους.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags