Facebook Pixel "Και τώρα... ξεκούραση"!
| 2011-08-29 14:04:00

"Και τώρα... ξεκούραση"!

"Και τώρα... ξεκούραση"!

Αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ο Ντιέγκο Αρίας.

Ο Κολομβιανός χαφ του "δικέφαλου του Βορρά" τόνισε, ακόμα, πως η ομάδα του θα δουλέψει μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος, για να παρουσιαστεί περισσότερη έτοιμη με την επανέναρξη.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα δύο τελευταία παιχνίδι ήταν περίπλοκα, ειδικά με την Καρπάτι που κρίνονταν μια πρόκριση, και με την Ξάνθη που υπήρχε και η κούραση, αλλά τελικά πήραμε θετικά αποτελέσματα και όλα είναι καλά", σχολίασε αρχικά στο "Sport103.fm".

Για την απόδοση της ομάδας: "Θεωρώ ότι παίξαμε έξυπνα με την Καρπάτι, δεν εστιάσαμε σε θεαματικό παιχνίδι, θέλαμε την ουσία. Οταν μας δόθηκε η ευκαιρία χτυπήσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

Για το ματς με την Καρπάτι στην Ουκρανία: "Προς στιγμήν ανησυχήσαμε, όταν δεχτήκαμε το γκολ λίγο πριν την λήξη του  ημιχρόνου, ήταν σαν να σκοτείνιασε. Αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα και μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την ψυχολογία ότι θα προκριθούμε, ανεβάσαμε στροφές και όταν σκόραρε ο Μπαλάφας όλοι ηρεμήσαμε. Είχαμε καταλάβει ότι η Καρπάτι θα διεκδικούσε αυτό το ματς μέχρι τέλους, είχαμε εγκλωβιστεί επειδή αρχικά πιστεύαμε πως θα κερδίζαμε εύκολα, αλλά το γκολ μας ξύπνησε, αισθανόμασταν την ανάσα της Καρπάτι και αυτό έπαιξε ρόλο που ανεβάσαμε την αποδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο".

Για την κλήρωση των ομίλων του Europa League: "Είναι πολύ δυνατό γκρουπ, εμείς δεν έχουμε παρά να εμπιστευτούμε τις δυνάμεις μας και να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι δεν φοβάται τις μεγάλες ομάδες. Δεν έχει παρά μόνο να δουλέψει. Είμαι αισιόδοξος, έχουμε τα φόντα να περάσουμε αν παίξουμε με την ίδια ψυχή όπως πέρσι".

Για το ματς με την Ξάνθη: "Η Ξάνθη δεν μπήκε μέσα για να χάσει. Είναι πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες της πίστευαν ότι άξιζαν τη νίκη. Εμείς έχουμε ήδη κάποια παιχνίδια στην πλάτη μας, για αυτό φάνηκε ότι η επιτυχία ήρθε με άγχος. Σημασία, πάντως, έχει η πρώτη νίκη. Δεν ανησυχώ καθόλου για το μέλλον του ΠΑΟΚ, δεν θέλω να κάνω κακές σκέψεις, θέλω να απολαύσω τις νίκες. Θα έρθει η πορεία και το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο, προς το παρόν ας απολαύσουμε τις επιτυχίες".

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: "Τώρα υπάρχει ξεκούραση, αλλά ταυτόχρονα και δουλειά για να ανεβούμε ένα ακόμη επίπεδο. Πρέπει να βάλουμε κάτω τα θετικά και τα αρνητικά και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Είναι φυσικό να έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αφού είναι μικρό το διάστημα που δουλεύουμε με το νέο προπονητή, η ομάδα είναι νέα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που δουλεύουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags