Facebook Pixel Έριξε "χυλόπιτα" επειδή θέλει ΠΑΟ
| 2011-08-30 13:26:00

Έριξε "χυλόπιτα" επειδή θέλει ΠΑΟ

Έριξε "χυλόπιτα" επειδή θέλει ΠΑΟ

Ο Ούγκο Βιέιρα θέλει σαν τρελός να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό και είπε όχι στην πρόταση ανανέωσης της Ζιλ Βιθέντε καθώς το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου το καλοκαίρι.
 

Ο Πορτογάλος επιθετικός, αν δεν αποκτηθεί τώρα από τον Παναθηναϊκό, θα μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί μόνος του την μεταγραφή του, κάτι που σημαίνει ότι η Ζιλ Βιθέντε δεν πρόκειται να κερδίσει ούτε ένα ευρώ,

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, ο πρόεδρος της Ζιλ Βιθέντε, Αντόνιο Φιούζα ζητάει ...τρελά λεφτά από το "τριφύλλι" φτάνοντας στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σε κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Βιέιρα του τόνισε πως καταλαβαίνει την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό αλλά είναι διατεθειμένος να... πέσει μέχρι τις 400.000 ευρώ. Πράγμα που δεν έχει πράξει ως τώρα...

Ο ισχυρός άνδρας της πορτογαλικής ομάδας για να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις έκανε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ούγκο Βιέιρα, αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του ποδοσφαιριστή. Ο 23χρονος φορ δείχνει έτσι για μια ακόμη φορά τη επιθυμία του να φορέσει τα πράσινα.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags