Facebook Pixel Σκότωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
| 2010-12-20 18:13:00

Σκότωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Σκότωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Χοντρό κτύπημα για το πρωτάθλημα ήταν το διπλό του Ολυμπιακού στην Λάρισα. Δεν βλέπουμε που δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο ποιότητας, δεν πατάει που δεν πατάει κόσμος στα γήπεδα, είναι και τα επεισόδια που γίνονται κάθε αγωνιστική, ήρθε τώρα και το αποτελειωτικό κτύπημα.

Η διαφορά που έχει πάρει στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός κόβει σχεδόν κάθε ενδιαφέρον για την συνέχεια. Δεν θα υπάρχει καν σασπένς, άρα για ποιο λόγο ο κόσμος να παρακολουθεί κάθε σαββατοκύριακο τα ματς;

Ο Παναθηναϊκός έχει τα χάλια του, οι υπόλοιπες ομάδες που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι είναι πολύ πιο πίσω, οπότε ο Ολυμπιακός κρατάει τις τύχες στα χέρια του. Μόνο αν ο ίδιος αποκτήσει αυτοκτονικές τάσεις θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Αν δεν δώσει δικαιώματα ελπίδας στους αντιπάλους του, τότε πολύ δύσκολα θα έχει πρόβλημα.

Απ’ αυτή την άποψη, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έτσι όπως έχει αποσπαστεί στην κορυφή, μετά και το 0-1 στο AEL FC Arena, λειτούργησε – άθελά του - εις βάρος του β’ γύρου στην super league.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι σε καμία περίπτωση πρόβλημα των ερυθρόλευκων που έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν για τον τίτλο χειμώνα. Και πολύ κάνουν. Θα ήταν παράλογο αν δεν αντιδρούσαν έτσι. Το πρόβλημα είναι για την ίδια την διοργάνωση, για τα ΜΜΕ, για τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Αρη κλπ. Ο Ολυμπιακός θα περάσει τις πιο ωραίες του γιορτές κι όλοι οι άλλοι θα είναι βουτηγμένοι στην μιζέρια…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags