Facebook Pixel «Κοίτα πως κατάντησε η αγάπη, ρε κοντέ»!
| 2011-01-20 12:40:00

«Κοίτα πως κατάντησε η αγάπη, ρε κοντέ»!

«Κοίτα πως κατάντησε η αγάπη, ρε κοντέ»!

Η αγάπη του Ντέμη για την ΑΕΚ τελικά δεν του βγήκε σε καλό. Ο sportdog θυμάται τα συνθήματα του κόσμου σε βάρος του και συγκεντρώνει τα σχόλιά σας για όσα του καταλογίζει ο διαχειριστικός έλεγχος.

Πολλοί τους χαρακτηρίσανε χουλιγκάνους, άλλοι τσιράκια κάποιου άγνωστου Χ. Μιλάμε για τους οργανωμένους οπαδούς που κάποτε έπαιρναν εισιτήριο στη Σκεπαστή, μετά στη Θύρα 1 του ΟΑΚΑ και από τη φετινή χρονιά, τους στρίμωξαν πάνω στη 2…

Η Original, αλλά και πολλοί άλλοι - οργανωμένοι και μη - φίλαθλοι της ομάδας, ήταν πάντα υπεράνω προσώπων, γι’ αυτό δεν ανέχονταν κανέναν όταν έβλεπαν πως τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Του Ντέμη του τα είχαν σούρει από την καλή και από την ανάποδη με πολλά συνθήματα:

Το κυριότερο;

«Κοίτα πως κατάντησες την ΑΕΚ ρε κοντέ!». Είχε ακουστεί σε μία εντός έδρας βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό. Τότε που ο Καπετάνος είχε μειώσει και πανηγύριζε σαν τρελός, λες και πέτυχε την ανατροπή…

Δεν ήταν όμως μόνο εκεί!

Υπήρχαν και άλλα συνθηματάκια: «Το χρήμα και η δόξα σε χαλάσανε, κοντέ!». Το τελευταίο είχε και απαγορευμένες …παραλλαγές.

Ένα άλλο αξέχαστο σύνθημα ήταν το «σε βλέπει ο Αμπράμοβιτς και τρέμει, γεια σου Ντέμη, γεια σου Ντέμη», το οποίο είχε συνοδευτεί με ένα πανό που έγραφε: «Κοντός πρόεδρος, κοντή ομάδα».

Στο μενού περιλαμβάνονταν και συνθήματα για τον χώρο που επιθυμούσε ο τέως πρόεδρος να χτίσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνη τη μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών, αλλά και των οργανωμένων. «Και στον ΟΔΔΥ, που θες να πας, εκεί θα βρεις μόνο εμάς. Γιατί οι πελάτες οι απλοί, με τι ψυχή θα πάνε εκεί;»

Μπορεί να έχουμε ξεχάσει και άλλα πολλά συνθήματα, ωστόσο, αυτά ήταν σε γενικές γραμμές, αυτά που εξέφρασαν μία πραγματικότητα.

Οι φανατικοί όμως γνώριζαν, ότι «the party is over»…

«Έλα στο γήπεδο. Θα γίνει της Καλλιθέας!»

Τώρα, πάμε να δούμε τι γράψατε εσείς για τον Νικολαϊδη μόλις δημοσιεύτηκε ο διαχειριστικός έλεγχος.

Γιάννης: «Να πάει μέσα το λαμόγιο. Να του δημεύσουν την περιουσία. Ήθελε την ΑΕΚ για να παίξει στην πλάτη του. Ο Ψωμιάδης έπρεπε τότε να τον κάνει κομμάτια, αλλά αντί γι' αυτό μοιραστήκανε και τα 21 μύρια που φρόντισε να τον απαλλάξει το λαμόγιο;»

Δημητριάδης Δημήτριος: «Ο κοντός ακούγεται ότι από την ΕΜΡΙRE μόνο έφαγε 20.000.000 ευρώ συν τις εταιρείες σεκιούριτι, ασφάλειες, ταξιδιωτικά εισιτήρια και μίζες από μεταγραφές. Κυνηγανε τον Ψωμιαδη σαν απατεώνα αλλά αυτός από οτι βλέπουμε ήταν χειρότερος. Με ενα τατοο που έκανε μας παραμύθιασε όλους και τον καναμε θεό. Όχι πως αφήνουμε απ εξω Θανοπουλο και ΣΙΑ. Όλοι φαγάνε με χρυσά κουτάλια κι εμεις σκοτωνόμασταν στις κερκιδες. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ».

«AEΚfutsal21»: «Kαι είχε το θράσος ο ζουμπάς να βγει πριν τρεις μέρες, για να βγάλει λόγο, πού ήταν εξαφανισμένος εδώ και 2 χρόνια; Έξω ρε φαταούλα. Μιλάμε για χιλιάδες διαρκείας των οπαδών της ΑΕΚ κάθε χρόνο, όλα αυτά τα χρόνια, που έγιναν βίλες και κότερα, όλων των λαμόγιων. Ρε, μη σας βρούμε μπροστά μας».

Νίκος Ιωάννου: «Ρε λαμόγιο κοντέ και οι υπόλοιποι ουστ! Τελικά ποιος είναι χειρότερος ο πουράκλιας ή ο κοντός; Πρώτος πάει ο κοντός και τα φιλαράκια του. Ουστ ρε λαμόγιο. Αλλά βλέπεις βρήκες και τα έκανες γιατί οι μέτοχοι μούγκα τόσα χρόνια. Έτρωγες εσύ και η παρέα σου και αντί να σε κυνηγήσουν ποιος ξέρει τι έφαγαν και αυτοί».

Giannis: «Λαμόγιο ολκής ο κοντός και ας αφήσει την κλάψα. Μπήκε στην ΑΕΚ για να το παίζει σπουδαίος (γνωστό το ψώνιο του με τη δημοσιότητα) και στο τέλος έβαλε και λίγα στην τσέπη!!! Από αναρχοαυτόνομος με τατού τον δικέφαλο, μας έγινε σελέμπριτι (θυμάστε την συνέντευξη στο BBC με την γυναίκα του μπροστά στις πισίνες τους) και κατέληξε να χρεώνει ακόμη και το κινητό του στην ΠΑΕ. Στην τελική τι πρόσφερε στην Άεκ;».

Maliv76: «Δυστυχώς Ντέμη αν ήταν καθαρός ο προσωπικός σου λογιστής θα έδινε τα στοιχεία. Άρα τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια? Μη σε ξαναδούμε να φοράς κίτρινα και τράβα σβήσε και το δικέφαλο γιατί τον ξεφτίλισες ως πρόεδρος».

Αngeltim: «Γιατί ρε Ντεμη, σε πιστέψαμε ήσουν το ίνδαλμα μας, μας συσπείρωσες, σε στηρίξαμε με τα λεφτά μας, γιατί γκρέμισες τα όνειρα μας? Δεν φταις μόνο εσύ, έγινε τρελό φαγοπότι, και να μας πεις δεν υπάρχει γυρισμός, κρίμα μετά τον Μαύρο ήσουν το απολυτό ίνδαλμα μας, που δεν θα σβήνονταν ποτέ στον χρόνο, θα γραφόσουν στην ιστορία της ΑΕΚ για πάντα. Αρε Ντεμη, κριμα στις προετοιμασίες που καθε χρόνο περνούσαμε ωραία παρέα μαζί, με τις συζητήσεις μας τουσ καφεδες. Αρε Ντεμη πρόδωσες όλο τον λαό της ΑΕΚ».

Αbalaeo: «Α ρε Ντέμη κρίμα!!! Σε πιστέψαμε τόσα χρόνια. Με 25.000 διαρκείας, Μπούρμπο και Κρασά παίζαμε. Και εσύ αποδείχθηκες Ψωμιάδης. Λεφτά για ψεύτικες μεταγραφές. Μανατζεριλίκια, δήθεν σχέδια για προπονητικό με τρελά λεφτά και δήθεν πωλήσεις παικτών (Λαγού), αυξήσεις σε μια μέρα κλπ. Έλα στο γήπεδο. Θα γίνει της Καλλιθέας!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags