Facebook Pixel «Λέτε να τον δούμε σε άλλη ομάδα;»
| 2011-01-20 13:00:00

«Λέτε να τον δούμε σε άλλη ομάδα;»

«Λέτε να τον δούμε σε άλλη ομάδα;»

Από τη στιγμή που η συνεργασία του Ε. Kούπερ με την ομάδα ήταν καλή, μήπως ο Αργεντινός τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει έχοντας κάτι άλλο στο μυαλό του;

Ο Γιάννης Κόντης σχολίασε σε δηλώσεις του οι «κίτρινοι» δεν ήταν προετοιμασμένοι για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ενώ συμπλήρωσε ότι είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να βρεθεί ένας προπονητής με τη φιλοσοφία που θέλουν οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η συνέντευξη στον «SentraFM»:

«Όπως μας είπε θεωρούσε ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ και το μοναδικό που μπορούσε να γίνει ήταν να φύγω αυτός. Είπε και σε συνέντευξή του σήμερα στην εφημερίδα Goal  ότι είχε καλή συνεργασία στον Άρη και δεν υπήρχε θέμα μεταγραφών. Εάν σκεφτόταν κάτι άλλο και τον δούμε σε κάποια άλλη ομάδα, δεν το ξέρω».

Για τον διάδοχο του Κούπερ: «Επειδή μας έπιασε εξ απήνης, δεν ήμασταν προετοιμασμένοι. Μεσούσης περιόδου δύσκολα θα βρούμε έναν προπονητή όπως τον θέλουμε. Να έχουμε την ίδια φιλοσοφία, για καλό ποδόσφαιρο και ανταγωνιστικό. Έναν προπονητή που να μπορεί να διαχειριστή την καλή σχολή ποδοσφαιριστών που έχει ο Άρης τα τελευταία χρόνια. Τη σχολή ποδοσφαίρου για το καλό ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη: «Θα ενισχυθεί η ομάδα με 2-3 παίκτες ακόμη. Ήδη έχουμε φέρει τον Ντανίλο από την Πάρμα. Βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας κάτω των 21, έτοιμος για ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Θα έρθουν και άλλοι».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags