Facebook Pixel «Άδειασε το καλάθι του!»
| 2011-01-20 13:04:00

«Άδειασε το καλάθι του!»

«Άδειασε το καλάθι του!»

Ο Σάββας Λιβάνιος γράφει στο blog του για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός απομακρύνθηκε από τους αγωνιστικούς στόχους του, όμως τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα χειρότερα αν προκύψει νέο πρόβλημα στα διοικητικά.

Στο κύπελλο θα πρέπει να πετύχει την ανατροπή της τελευταίας δεκαετίας κόντρα στην ΑΕΚ για να συνεχίσει στο θεσμό και στο πρωτάθλημα έχει μείνει πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Και την Ευρώπη την έχει αποχαιρετίσει από τον Δεκέμβριο. Επομένως χειρότερα δεν μπορούσε να πάει…

Τα χειρότερα όμως μπορούν να συμβούν σε διοικητικό επίπεδο, καθώς κανένας από τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ δεν δείχνει διατεθειμένος να γίνει το «αφεντικό» της. Σήμερα όποιος κι αν εκλεγεί πρόεδρος, αν εκλεγεί, θα «τρέξει» την ομάδα μέχρι το προσεχές καλοκαίρι (με τη διοικούσα επιτροπή) και μετά βλέπουμε...

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από την ΑΕΚ μέχρι το 0-1! Μετά το πρώτο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου τράβηξαν χειρόφρενο και δεν απέφυγαν ούτε το δεύτερο γκολ, έστω κι αν αυτό ήταν τυχερό. Με το 0-2 ο Παναθηναϊκός έχει ελάχιστες έως μηδαμινές ελπίδες για να προχωρήσει στο θεσμό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ελπίζει πάντως, αλλά οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να είναι εύστοχοι στην ρεβάνς για να μην αποκλειστούν αμαχητί.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν φουριόζος στο πρώτο ημίχρονο, ο Σωτήρης Νίνης ήταν καλός στο νέο του ρόλο στην ομάδα και ο Σιμάο απέφυγε τα λάθη. Το γκολ όμως δεν ήρθε, καθώς ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν καλά μπλοκαρισμένος και όποτε χρειάστηκε να επέμβει ο Σάχα κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στο δεύτερο μέρος δεν βοήθησε από το  πάγκο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και η ΑΕΚ πήρε μία δίκαιη και «καθαρή» νίκη και μόνο αν αυτοκτονήσει στη ρεβάνς θα αποκλειστεί.

Άλλο ένα κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Γιόσου Σαριέγκι που δημιουργεί παράδοση με την ΑΕΚ. Στο αγώνα πρωταθλήματος είχε κάνει δώρο το γκολ στον Ράφικ Τζιμπούρ και στο κύπελλο δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Νάτσο Σκόκο στο 0-1.

Ο Παναθηναϊκός πιάνει πάτο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι άλλο θα συμβεί σε αυτήν την ομάδα. Το επόμενο δυσοίωνο σενάριο για τους «πράσινους» είναι να αποχωρήσει από την Παιανία ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags