Facebook Pixel «Γελάει καλύτερα ο Βιεϊρίνια»
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-20 14:31:00

«Γελάει καλύτερα ο Βιεϊρίνια»

«Γελάει καλύτερα ο Βιεϊρίνια»

Ο Κώστας Καίσαρης σχολιάζει μέσω του «Goal» το παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον του ΠΑΟΚ και γράφει για τη διαφορετική γνώμη που είχαν Βιεϊρίνια και Κοντρέρας όσον αφορά το τελικό σκορ.

Εχει λεχθεί ότι γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος. Αυτό ακριβώς έγινε στο «Καραϊσκάκης». Τελευταίος μίλησε και γέλασε ο Νο 2 (μετά τον Σισέ) επιθετικός του πρωταθλήματος: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Το ρεπερτόριό του αυτήν τη φορά δεν ήταν το κλασικό σουτ έξω από την περιοχή ή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Η μαγκιά του είχε να κάνει με την ταχύτητα. Να φτάσει πρώτος την μπάλα στη μακρινή μπαλιά του Τσιρίλο και στο κοντρόλ για να τη διατηρήσει στην κατοχή του. Το να κάνει μετά το πλασέ και το 1-1 ήταν εύκολο. Τη μία φάση που κυνηγούσε ο ΠΑΟΚ σε όλο το ματς τη βρήκε την κατάλληλη χρονική στιγμή (83') στο πρόσωπο του Πορτογάλου επιθετικού. Ο Ολυμπιακός έμεινε με την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και στα τέσσερα δοκάρια.

Είναι το τρίτο όμως σημαντικό παιχνίδι (μετά τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό-ΑΕΚ) που κολλάει. Και αυτήν τη φορά μάλιστα μέσα στο «Καραϊσκάκης». Εκ των υστέρων μπορείς να πεις ότι ο Βαλβέρδε άργησε με τον Ζαϊρί. Ο Μαροκινός και στο ματς με τον Πανσερραϊκό και χθες με την ενέργειά του στο διπλό δοκάρι, που δεν έγινε το 2-1, έδειξε ότι έπρεπε να είχε μπει πολύ νωρίτερα. Με τον Μιραλάς εκτός παιχνιδιού και τον Πάντελιτς αργό και προβλέψιμο ο Ιμπαγάσα δεν έβρισκε δεύτερο παίκτη για να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του.

Παρά ταύτα και το ματς είχε στα χέρια του και τις ευκαιρίες για να το σιγουρέψει αλλά και για να το πάρει μετά το 1-1. Ο Βιεϊρίνια όμως (όπως και ο αλάνθαστος στην άμυνα Κοντρέρας) είχαν διαφορετική γνώμη. Το 1-1, με τη ρεβάνς έστω και στην ενδεχόμενα κλειστή Τούμπα, δίνει πλέον το προβάδισμα πρόκρισης στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags