Facebook Pixel Παρ’ ολίγον θύμα ληστείας ο Μιραλάς
| 2011-01-20 16:11:00

Παρ’ ολίγον θύμα ληστείας ο Μιραλάς

Παρ’ ολίγον θύμα ληστείας ο Μιραλάς

Η «τρομοκρατία» που υπάρχει στις παραλιακές συνοικίες Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Βάρκιζα με ληστές να «χτυπάνε» σπίτια πλουσίων, κυρίως διάσημων αθλητών και καλλιτεχνών έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας.

Στο… μάτι έχουν βάλει κυρίως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καθώς μετά την επίθεση με Καλάζνικοφ στην οικεία του Χεσούς Ντάτολο, μετά τη ληστεία στο σπίτι του Άλμπερτ Ριέρα, ήρθε η ώρα ενός ακόμα παίκτη των ερυθρολεύκων να νιώσει την… γλύκα.

Από το στόχαστρο των ληστών λοιπόν, δεν ξέφυγε ούτε ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού τα είδε όλα… την περασμένη εβδομάδα καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες άκουσε θόρυβο στο γκαράζ του σπιτιού του στη Βούλα.

Επίδοξοι ληστές επιχείρησαν να του «φάνε» το αγαπημένο του σπορ αυτοκίνητο Audi R8, ευτυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα. Ο Βέλγος τους αντιλήφθηκε γρήγορα και με το που άναψε τα φώτα του σπιτιού οι ληστές έγιναν καπνός. Ο νεαρός γκολτζής τρομοκρατήθηκε είναι η αλήθεια και πήγε την επομένη άυπνος στην προπόνηση, όμως έλαβε τα μέτρα του και κοιμάται πλέον τα βράδια πιο ήσυχος…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags