Facebook Pixel Έκλεισε η «αμαρτωλή» σουίτα!
| 2011-01-20 16:54:00

Έκλεισε η «αμαρτωλή» σουίτα!

Έκλεισε η «αμαρτωλή» σουίτα!

Δεν θα παίρνουν πια μάτι οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι τα καλλίγραμμα κορίτσια να κάνουν στριπτίζ την ώρα των αγώνων!

Ημέρα θλίψης για τους απανταχού «ματάκηδες» οπαδούς της Ζανκτ Πάουλι. Η διοίκηση της ομάδας του Αμβούργου, δημοσιοποίησε την Πέμπτη (20/1) την απόφασή της να απαγορεύσει ρητά τα στριπτίζ στις σουίτες του γηπέδου, κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Ζανκτ Πάουλι πρόσφατα ανακαίνισε το γήπεδο της «Μίλερντορ». Στο πλαίσιο της ανακατασκευής, κατασκευάστηκαν στο γήπεδο σουίτες οι οποίες ενοικιάζονται σε εταιρίες έναντι 65.000 ευρώ τον χρόνο.

Μια από τις σουίτες, χωρητικότητας 35 τετραγωνικών μέτρων ενοικιάστηκε στους ιδιοκτήτες του «Susis Show bar» που ειδικεύεται στους ερωτικούς χορούς καλλίγραμμων γυναικών!

Η εν λόγω εταιρία μετέτρεψε την σουίτα σε «παράρτημα» του καταστήματος εξοπλίζοντας την με καθρέπτες και στύλους για αισθησιακούς χορούς από επαγγελματίες στρίπερ!

Αυτό εξόργισε τους «σκληροπυρηνικούς» οπαδούς της Ζανκτ Πάουλι που κάλεσαν την διοίκηση να κλείσει την «αμαρτωλή» σουίτα καθώς θεωρούν πως αμαυρώνει το πρεστίζ του συλλόγου!

Τα παράπονα τους έγιναν αποδεκτά από τους διοικούντες από τον πρόεδρο της ομάδας, Στέφαν Ορτ που δήλωσε: «Μιλήσαμε με τον ενοικιαστή της σουίτας και του ξεκαθαρίσαμε πως δεν μπορούν να γίνονται χοροί κατά την διάρκεια των αγώνων. Μετά τη λήξη τους, μπορούν να έχουν χορούς, οι οποίοι όμως δεν πρέπει καταλήγουν σε γυμνό!».

Να σημειωθεί πως το Μίλερντορ στεγάζεται και παιδικός σταθμός...

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags