Facebook Pixel "Έμαθα ότι ο νεκρός είναι οπαδός του ΠΑΟ"
| 2011-09-05 11:35:00

"Έμαθα ότι ο νεκρός είναι οπαδός του ΠΑΟ"

"Έμαθα ότι ο νεκρός είναι οπαδός του ΠΑΟ"

Το δήλωσε μόλις τώρα ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης.

Ο κ. Κουράκης μιλάει στο ραδιόφωνο του "Sentra" και επικαλούμενος πληροφορίες από την αστυνομία είπε πως ο νεκρός οπαδός στο ραντεβού θανάτου που στήθηκε κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι οπαδός του Παναθηναϊκού.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Υπάρχουν οι αντιπαλότητες οι οπαδικές. Δεν έγινε και κάτι στο Ηράκλειο. Είχαμε ηρεμία και έπεσε σαν βόμβα. Πιστεύω ότι εντός της μέρας θα έχουμε περισσότερα νέα. Θα μάθουμε ποιος είναι αυτός, που τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

Επιτρέψτε μου να πω ότι αυτός που το έκανε είναι σκληρός εγκληματίας. Όλες οι πληροφορίες μέχρι τώρα λένε ότι ήταν φίλος και οπαδός του Παναθηναϊκού. Αυτή την πληροφόρηση έχω. Αν κάνω και εγώ κάποιο λάθος τι να πω. Αυτό αποτελεί θέμα συζήτησης και προβληματισμού", τόνισε και συνέχισε:

"Αποτελεί μία αδικαιολόγητη ενέργεια. Το θεωρώ απαράδεκτο κάποιες ομάδες ατόμων να δίνουν ραντεβού για να σκοτωθούν. Δεν θεωρώ ότι έχουν σχέση μόνο με το ποδόσφαιρο.

Ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ και του Ηροδότου. Είχαν κλείσει ραντεβού μεταξύ τους τηλεφωνικά σε μία ξύλινη γέφυρα κοντά στο «Παγκρήτειο» για να γίνει αυτό που έγινε".

Έπειτα, κατήγγειλε του οργανωμένους συνδέσμους: "Πρέπει να σταματήσει αυτό με τους οργανωμένους. Στους συνδέσμους γίνονται πολλά πράγματα. Χρησιμοποιούν αυτά τα μικρά και αθώα παιδιά και γίνεται ότι γίνεται. Εξεπλάγην κάποια στιγμή που άκουσα κάποιον ότι κάποιοι οργανωμένοι του έλεγαν που θέλουν να βάλουν και ένα βομβάκι".

Και πρότεινε και λύση για τα κρούσματα αυτών των "ραντεβού" που έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνιση τους στην Ελλάδα:

"Αυτά τα ραντεβού θανάτου μακριά από τα γήπεδα επειδή το φαινόμενο ξεκινάει τώρα στην Ελλάδα, πρέπει να το προλάβουμε. Θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Πρέπει να καταργηθούν και οι λέσχες των φιλάθλων. Τιμά την κοινωνία μας να βλέπουμε τέτοια φαινόμενα; Και οι παράγοντες που θεωρούν ότι οι οργανωμένοι είναι ασπίδα-προστασίας θα την πληρώσουν και αυτοί. Πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο".

"Υπάρχουν διάφοροι μεμονωμένοι που διατηρούν μία αντιπαλότητα με τον ΟΦΗ. Μεμονωμένα άτομα είναι. Είναι φιλήσυχοι οι φίλοι του Ηροδότου. Υπάρχουν τέτοιοι σε όλα τα σωματεία", πρόσθεσε σχολιάζοντας την ανάμιξη οπαδών του Ηροδότου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags