Facebook Pixel «Δεν είναι μόνο ο Σισέ ρε παιδιά…»
| 2011-01-20 17:41:00

«Δεν είναι μόνο ο Σισέ ρε παιδιά…»

«Δεν είναι μόνο ο Σισέ ρε παιδιά…»

Αυτό απάντησε ο Τάκης Λεμονής μόλις τον ρώτησαν πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Αναλυτικά ο Τάκης Λεμονής μίλησε:

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Πανιωνίου: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο σχετικά με τις συζητήσεις μας με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Η ουσία είναι ότι έχουν προχωρήσει οι υποθέσεις και τα πράγματα σε αυτό τον τομέα πάνε καλά».

Για τον Γεωργιανό αριστερό μπακ, Ντάτο Κβιρκβέλια: «Η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Απομένουν τα διαδικαστικά και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Για τον Σωτήρη Μπαλάφα: Είμαστε σε επαφές με 3-4 παίκτες, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω ονόματα αλλά ερευνούμε και περιπτώσεις που αγωνίζονται στο εξωτερικό».

Για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας ενόψει Παναθηναϊκού και πως σχολιάζει το μονοδιάστατο παιχνίδι του Τριφυλλιού λόγω Σισέ: «Δεν υπάρχουν αρκετά περιθώρια όταν αγωνίζεται κάποιος σε τέτοιο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν γιατί πρώτον, η ψυχολογία είναι πεσμένη λόγω της βαθμολογικής θέσης και επίσης όταν βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος, αντιδρούν τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Τζιμπρίλ Σισέ αλλά έχει και άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλη ποιότητα. Περνάει δύσκολη φάση ο Παναθηναϊκός αλλά είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να αντιδράσει. Δεν θα φερθούμε υπεροπτικά».

Για τον Σβέρκος: «Πέρασε τα εργομετρικά, χρειάζεται περισσότερο χρόνο όμως να επανέλθει από τον Μήτρογλου. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα τον πάρω στην αποστολή με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, τον θέλουμε υγιή και για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το αν θα αλλάξει τακτική στο ματς της Κυριακής και για το γεγονός ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά βαθμολογικά: «Αν δείτε νίκες του Πανιωνίου με ΑΕΚ και Άρη ήταν εκτός προγραμμάτος. Έχουμε πρόβλημα στις κλειστές άμυνες. Όσον αφορά την βαθμολογία, καμία ομάδα δεν σώθηκε, ούτε υποβιβάστηκε. Απλά νομίζω πως ο Άρης μας υποτίμησε λόγω και της άσχημης εβδομάδας που είχαμε. Εγώ πάντως ελπίζω να αποδώσουμε και με τις μεταγραφές καλύτερα στη συνέχεια, να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».

Για ενδεχόμενες αλλαγές με Παναθηναϊκό: «Θα επισημανθούν καποια πράγματα, άλλωστε θα λείπει και ο Μπόσκο Μπάλαμπαν που έχει κάρτες».

Για τον Γιόνσον που πήγε καλά με τον Άρη: «Τα φώτα της δημοσιότητας μετά τον Άρη έπεσαν στον Μήτρογλου αλλά για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα όλη η ομάδα αγωνίστηκε πολύ καλά. Ο Γιόνσον τα πήγε περίφημα.

Για τους παίκτες που θα φύγουν: «Δεν έχουμε κάνει κάποια ανακοίνωση αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε με 28 παίκτες. Δεν έχουμε πολυτέλεια να προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποιους, κάνουμε μόνο προπόνηση ενόψει Κυριακής».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να ενισχύει την ομάδα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μετά το ματς μπορεί να αποδοκιμάσει, να αποθεώσει αλλά κατά την διάρκεια τον θέλουμε δίπλα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags