Facebook Pixel Παραδόθηκε ο 24χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία!
| 2011-09-06 16:04:00

Παραδόθηκε ο 24χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία!

Παραδόθηκε ο 24χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία!

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας που έχει ήδη καταλήξει και στο δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να δολοφόνησε τον άτυχο 21χρονο οπαδό.

Πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, παραδόθηκε στο ...Ρέθυμνο ο 24χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις ξεχωριστές καταθέσεις "δείχνουν" τον 24χρονο ως τον έναν από τους δύο δράστες!

Στη διάρκεια της νύχτας οι συλλήψεις και από τις δύο πλευρές ανέρχονταν, συνολικά, σε 13 (7 άτομα, ηλικίας 15, 16, 17, 22, 26, 23 και 23 ετών συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας), ενώ οι αναζητήσεις συνεχίζονται. Επιπλέον συνελήφθησαν και οι γονείς τριών ανηλίκων που συμμετείχαν στο μακελειό σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες νεαροί προέκυψαν από τις πινακίδες των μηχανών που κάηκαν και από καταθέσεις. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν χθες να ξεκαθαρίσουν τους ρόλους που είχαν οι συλληφθέντες κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ τόνισε ότι υπάρχουν ενδείξεις για τους δράστες, «όμως χρειάζονταν αδιάσειστα στοιχεία για να αποδειχθεί η εμπλοκή τους στη δολοφονία».

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν επιβαρυντικές καταθέσεις για δύο άτομα που φέρονται να μαχαίρωσαν τον Γ. Ρουσάκη. Οι αρχές, ωστόσο, δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη ποιο ακριβώς ρόλο είχε ο καθένας στη δολοφονία του άτυχου Γιάννη Ρουσάκη.

Τα συγκεκριμένα άτομα κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, είναι γνωστά στις Αρχές και πρωταγωνίστησαν σε επεισόδια του παρελθόντος.

Οι συγκεκριμένοι θεωρούνται από τις Αρχές ως οι φυσικοί αυτουργοί της άγριας δολοφονίας και είναι γνωστοί με τα παρατσούκλια τους.

Για τον ένα μάλιστα εκ των φερόμενων ως φυσικών αυτουργών της δολοφονίας ηλικίας 24 ετών είχε σχηματιστεί δικογραφία τόσο για τη συμμετοχή του στα σοβαρά επεισόδια που είχαν σημειωθεί με αφορμή τον υποβιβασμό του ΟΦΗ, όσο και για συμμετοχή σε επεισόδια που είχαν γίνει στην περιοχή της Θερίσου εναντίον αλλοδαπών.

Νεαροί Ηρακλειώτες οι δράστες

Οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές έρευνες, και στρέφονται σε άλλα τέσσερα συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και ο δεύτερος νεαρός Ηρακλειώτης που φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου, Γιάννη Ρουσάκη.

Πρόκειται για έναν 22χρονο από το Ηράκλειο, που ασχολείται με το ποδόσφαιρο - και όλα τα "παρελκόμενα" - ως οπαδοί του ΟΦΗ.

Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των εμπλεκομένων αφορά τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής, της σύστασης συμμορίας, του εμπρησμού, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Βρέθηκε το ένα ...φονικό μαχαίρι;

Εν τω μεταξύ, σε ένα μαχαίρι στρέφονται τα βλέμματα, καθώς δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα από τα δύο μαχαίρια που κατάφεραν θανατηφόρα χτυπήματα στον 21χρονο Γιάννη Ρουσσάκη.

Το μαχαίρι βρήκε σήμερα το πρωί, σε ένα πλαστικό τσαντάκι, πολίτης. Το μαχαίρι με μήκος λάμας 13 εκατοστών, βρέθηκε το πρωί στην παραλιακή περιοχή του Παγκρητίου, κοντά στο γεφυράκι όπου έγιναν τα αιματηρά επεισόδια.

Το μαχαίρι παρελήφθη από τους αστυνομικούς προκειμένου να διεξαχθούν εργαστηριακές εξετάσεις για να εξακριβωθεί αν πρόκειται για το όπλο που σκότωσε τον νεαρό οπαδό.

Θρήνος στην κηδεία του 21χρονου

Έξω από το σπίτι του Γιάννη είχαν συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς, χθες, δεκάδες άτομα, κυρίως φίλοι του θύματος, για να συμπαρασταθούν στους δύο γονείς του και στη μικρότερη αδερφή του. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η γιαγιά του η οποία μοιρολογούσε για το θάνατο του πολυαγαπημένου της εγγονού.

Κάτοικος των Μαλίων έλεγε, χθες, ότι η μητέρα του παλικαριού από ένστικτο ότι κάτι θα συμβεί στο παιδί της, του τηλεφώνησε λίγο πριν συμβεί το κακό κι εκείνο της είπε ότι είναι καλά.

Η κηδεία του 21χρονου έγινε χθες το απόγευμα σε βαρύ κλίμα στα Μάλια.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags