20/12/10 - 19:59

"Λεφτά υπάρχουν"! Πρόεδρος δεν υπάρχει...

Πάλι δεν έπεισε για τους λόγους της παραίτησής του ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία του Παναθηναϊκού και πρότεινε τον Αδαμάντιο Πολέμη για διάδοχό του.

"Λεφτά υπάρχουν"! Πρόεδρος δεν υπάρχει...
22.301views 0shares

Η απόφαση την Πέμπτη, σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

«Μετά από τα γεγονότα που είχαμε στο ΟΑΚΑ και μετά την παραίτηση του Βγενόπουλου δεν συντρέχουν εκείνοι οι λόγοι για να παραμείνω πρόεδρος. Σήμερα παραιτήθηκε και ο κύριος Βγενόπουλος. Υπάρχει θέμα ενότητας στο θέμα των μετόχων και ζήτησα να συγκληθεί νέο Δ.Σ. την Πέμπτη για να βγει νέος πρόεδρος», ανέφερε αρχικά ο Πατέρας και συνέχισε:

«Οι υπόλοιποι μέτοχοι μου ζήτησαν να παραμείνω, αλλά νομίζω πως από την στιγμή που δεν υπάρχει ενότητα, δεν υπάρχει λόγος να παραμείνω. Αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο δίμηνο στο ΟΑΚΑ, είναι πράγματα που δεν με βρίσκουν σύμφωνο και γι΄ αυτό αποφάσισα να φύγω. Ο Παναθηναϊκός έχει όλους τους παίκτες πληρωμένους, νέο προπονητή με εμπειρία, έχει αρκετά εκατομμύρια στο ταμείο τoυ και έχει αρκετούς επιχειρηματίες που μπορούν να προσφέρουν...».

Για το αν χαλάει και η συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών: «Η συμφωνία Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου ήταν μεταξύ τους, είχα δεσμευτεί να αναλάβω πρόεδρος, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω λόγο να παραμείνω. Ο Παναθηναϊκός έχει ελάχιστες υποχρεώσεις και στις 31/12 θα έχει στα ταμεία 20 εκατομμύρια ευρώ. Το τι θα κάνει ο νέος πρόεδρος είναι δικό του θέμα».

Για την επόμενη ημέρα: «Θα παραμείνω κοντά στον Παναθηναϊκό και κοντά στον πρόεδρο. Εγώ πρότεινα τον κ. Αδαμάντιο Πολέμη, ο οποίος δέχτηκε να το σκεφτεί. Είναι αξιόλογος άνθρωπος. Προτείναμε εκ νέου στον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος εκ νέου αρνήθηκε. Στην ομάδα θα λειτουργήσει θετικά αυτό που έγινε στο διοικητικό κομμάτι. Έτσι πιστεύω. Δεν θέλω ακυβερνησία στον Παναθηναϊκό, θα είναι έγκλημα αν υπάρξει ακυβερνησία. Χρήματα υπάρχουν πάντως».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.