Facebook Pixel Ποιος να είναι, ποιος να είναι...
| 2011-09-07 10:04:00

Ποιος να είναι, ποιος να είναι...

Ποιος να είναι, ποιος να είναι...

Από τη στιγµή που το συµπεριέλαβε στα δικά του λάθη, εξυπακούεται ότι αναλαµβάνει και ο ίδιος σηµαντικό µέρος της ευθύνης.

Η επίµαχη αναφορά -ωστόσο- του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην προσφυγή που µπλόκαρε την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό εµπεριείχε και ξεκάθαρη αιχµή για διαρροή µε σκοπιµότητα από πρόσωπο που συµµετείχε στο συµβούλιο της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είχε φτάσει κοντά στην ολοκλήρωση, είχε βγει οικοδοµική άδεια. Εκανα το λάθος και το ανακοίνωσα στο ΔΣ του Παναθηναϊκού. Τυχαία και συµπτωµατικά µετά από 15 µέρες, λίγο πριν λήξει η προθεσµία για καταγγελίες, έγινε η καταγγελία. Δεν το θεωρώ τυχαίο και δυστυχώς έγινε η προσφυγή που αν περίµενα 15 µέρες θα ήταν εκπρόθεσµη. Αυτό το λάθος δεν θα το ξανάκανα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζίγγερ.

Η στήλη λοιπόν υπενθυµίζει ποιοι συµµετείχαν στο «µοιραίο» ΔΣ (σύµφωνα µε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη) εκείνης της περιόδου: (κατά αλβαβητική σειρά) Αντωνιάδης Αντώνης, Βαρδινογιάννης Ιωάννης του Βαρδή, Βαρδινογιάννης Νικόλαος του Θεοδώρου, Βαρδινογιάννης Νικόλαος του Γεωργίου, Βεκρής Ιωάννης, Γεωργάνας Ιάκωβος, Γιαννακόπουλος Παύλος, Δάβαρης Παναγιώτης, Ζολώτας Μιχαήλ, Ξυλάς Ιωάννης, Μήτσου Αργύρης, Πατέρας Νικόλαος, Παπαµιχάλης Ιωάννης, Πολέµης Αδαµάντιος, Σαραβάκος Δηµήτριος, Σαµαράς Ευάγγελος, Σκιάνης Δηµήτριος, Σπηλιωτόπουλος Γεώργιος, Ταµβακάκης Απόστολος και εκ µέρους του Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος Αθανάσιος.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags