Facebook Pixel Πέταξε τις... μπηχτές του ο Μπλατ
| 2011-09-09 19:00:00

Πέταξε τις... μπηχτές του ο Μπλατ

Πέταξε τις... μπηχτές του ο Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, θυμήθηκε ξανά το περσινό παιχνίδι Ελλάδα-Ρωσία, στο οποίο είχε κατηγορήσει τους Έλληνες διεθνείς ότι ηττήθηκαν επίτηδες με στόχο να μη βρουν στο διάβα τους την Ισπανία, στο πλαίσιο του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Τότε είχε επιτεθεί λεκτικά στην ελληνική αποστολή, χαρακτηρίζοντας την... κίνηση τους -να χάσουν ηθελημένα, όπως υποστήριζε- «ντροπή» και το ίδιο αλλά με διαφορετικό τρόπο, πράττει και τώρα. Μόλις την παραμονή του σημαντικού αυτού αγώνα -για την Εθνική Ελλάδος- ο Μπλατ μίλησε σε Ρώσους δημοσιογράφους και μιλώντας σε γενικότερο επίπεδο αρχικά τόνισε ότι «δεν μπορούμε να διαλέξουμε αντίπαλο και δεν θα το κάνουμε. Δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε. Πρέπει να αγωνιζόμαστε στο φουλ» για να δεχθεί ερώτηση που αφορούσε το ματς με την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Μετά από ερώτηση που δέχθηκε όμως περί του περσινού ματς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος έκανε νέα διάλεξη περί.... ηθικής, λέγοντας ότι «Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είναι διαφορετικές ομάδες και διαφορετικές καταστάσεις. Προσπαθώ να το ξεχάσω. Γνωρίζω πολλούς Έλληνες παίκτες, τους σέβομαι και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκαναν».

Τέλος, υποστήριξε πως αν του γίνει πρόταση θα ήθελε να συνεχίσει να κοουτσάρει την εθνική Ρωσίας μέχρι το 2018.

Πηγή: novasports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags