21/01/11 - 10:05

«Δημήτρη μου, Δημήτρη μου…»

Λέει το τραγούδι, αλλά δεν αναφέρουμε τη συνέχεια για να μην μας πείτε κακούς. Ο Γόντικας, λοιπόν, τρέχει τον ΠΑΟ παρότι ο Τζίγγερ είπε 'δεν μπορεί' κι ο ίδιος ότι δεν έχει το ειδικό βάρος!

«Δημήτρη μου, Δημήτρη μου…»
29.609views 0shares

Δεν έχουμε τίποτα με τον Γόντικα, που ως προεδρεύων θα ηγηθεί του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον πώς οι μέτοχοι κατέληξαν σε αυτή την -προσωρινή έστω- λύση.

Διαβάζοντας τους διαλόγους του Δ.Σ. διαπιστώσαμε ότι όλοι αρχικά πρότειναν τον Αδαμάντιο Πολέμη, ωστόσο όταν αυτός αρνήθηκε τότε προτάθηκε ο Γόντικας.

Αμέσως ο Τζίγγερ είπε ότι αυτό δεν γίνεται, ενώ και ο ίδιος ο Γόντικας παραδέχθηκε ότι δεν έχει το ειδικό βάρος που απαιτείται.

Έτσι, αποφασίστηκε να μην γίνει πρόεδρος, αλλά παρόλα αυτά να τρέξει την ομάδα με τη βοήθεια της διοικούσας επιτροπής...

Διαβάστε τους διαλόγους από το χθεσινό Δ.Σ. έτσι όπως τους παρουσιάζει το «Goal»:

Για τον πρόεδρο:

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Προτείνω τον Αδαμάντιο Πολέμη για τη θέση του προέδρου. Αδαμάντιε, θα έχεις τη στήριξή μας και πιστεύω ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Εχει κανείς αντίρρηση; (σ.σ.: με τον Πατέρα συμφώνησαν και οι Τζίγγερ, Γιαννακόπουλος και οι λοιποί μέτοχοι). Εδώ είμαστε όλοι να σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί...».

ΠΟΛΕΜΗΣ: «Σας ευχαριστώ όλους, αλλά έχω βγάλει μία ανακοίνωση που εξηγώ τους λόγους που δεν μπορώ να δεχτώ. Δεν σας κρύβω ότι η δημοσιοποίηση κάποιων πραγμάτων με τον τρόπο που έγινε με ενόχλησε και με αποθάρρυνε. Παρουσιάστηκα ακόμη και ως... μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, διάβασα ακόμα και πόσα λεφτά υποτίθεται ότι θα ξοδέψω...».

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Αφού ο Αδαμάντιος δεν επιθυμεί, νομίζω ότι ο Δημήτρης (σ.σ.: Γόντικας) έχει τις δυνατότητες να αναλάβει».

ΤΖΙΓΓΕΡ: «Δεν μπορεί ο Δημήτρης, δεν έχει το ειδικό βάρος και απαιτούνται δύσκολες αποφάσεις, δεν υπάρχει λόγος να τον... κάψουμε».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Εγώ πρόεδρος δεν μπορώ να γίνω. Δεν διαθέτω το ειδικό βάρος της θέσης αυτής. Εάν επιθυμείτε να προεδρεύω για ένα διάστημα 5-6 μηνών μέχρι να βρεθεί λύση για την επόμενη χρονιά, τότε δεν έχω πρόβλημα να βοηθήσω».

Για τα οικονομικά:

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Για τη φετινή χρονιά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και εν πάση περιπτώσει δεν είναι και τόσο τραγικά τα οικονομικά μας, όπως παρουσιάζονται. Εάν, Γιάννη, μάλιστα δώσεις τη χορηγία των 4 εκατ. ευρώ, θα είμαστε ακόμα πιο άνετα...».

ΤΖΙΓΓΕΡ: «Αφού, Νίκο, ήσουν μπροστά στη συνάντηση με τον Βγενόπουλο και γνωρίζεις ότι είχαμε συμφωνήσει να λειτουργώ ως το 30% και να δώσω τη χορηγία των 4 εκατ. ευρώ, όταν ο Βγενόπουλος έβαζε τα 2 εκατ. ευρώ των Πολέμη, Νίκα, Ξυλά και αναλάμβανε το δικό μου 25%. Από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, πώς θα βάλω εγώ τα 4 εκατ. ευρώ;».

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Δεν συμφωνώ με αυτό που λες, είχαμε πει ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έβαζες τα χρήματα της χορηγίας. Επίσης το έλλειμμα, εάν τυχόν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα για τη νέα χρονιά, μπορεί να είναι μικρότερο ακόμα και από 20 εκατ. ευρώ, διότι δεν θα έχουμε να δώσουμε τα πριμ πρωταθλήματος στους παίκτες που είναι 5.6 εκατ. ευρώ».

Για τον Ζιλμπέρτο

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Ο Ζιλμπέρτο ήρθε μόνος του και μας είπε ότι από τη στιγμή που δεν βλέπει διάθεση να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, μήπως επιθυμούμε να αποχωρήσει από τώρα και να πάει στην Γκρέμιο που τον έχει προσεγγίσει. Του απαντήσαμε ότι πρώτα πρέπει να μας γίνει πρόταση».

Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα είναι έγκλημα να φύγει ο Ζιλμπέρτο τώρα!»

Για τα μεταγραφικά:

ΝΙΚΑΣ: «Εχουμε λίγες ημέρες μέχρι το τέλος των μεταγραφών, εάν γίνει πρόταση για να τον δώσουμε, θα πρέπει πρώτα να έχουμε βρει ικανό αντικαταστάτη».

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Ο Φρέιτας έχει δώσει τη λίστα που έπρεπε με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τις 15 Δεκέμβρη;».

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Ηταν κάπως ρευστή η κατάσταση με τα διοικητικά και δεν φαινόταν ότι θα γίνει κάποια προσθήκη».

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Τι σχέση έχουν τα διοικητικά με τον Φρέιτας; Αυτός έπρεπε να κάνει τη δουλειά του...».

Για την πρόταση της Γαλατά:

ΓΟΝΤΙΚΑΣ: «Υπήρχε προσέγγιση από τη Γαλατά αλλά δεν θα παίρναμε απόφαση να τον δώσουμε τώρα σε ποσό κάτω από τη ρήτρα».

ΠΑΤΕΡΑΣ: «Ήρθε ο Σισέ και με βρήκε και μου είπε κάποια πράγματα. Τώρα δεν θέλει να φύγει και του είπα και εγώ ότι τον χρειαζόμαστε».