Facebook Pixel Θα βρει ο ΠΑΟ έναν Μαρινάκη;
| 2011-01-21 13:47:00

Θα βρει ο ΠΑΟ έναν Μαρινάκη;

Θα βρει ο ΠΑΟ έναν Μαρινάκη;

Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για την ανάγκη του Παναθηναϊκού να βρει έναν ηγέτη σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Απόσπασμα από το άρθρο του:

ΔΕΝ μοιάζει μόνο αγωνιστικά ο φετινός Παναθηναϊκός με τον περσινό Ολυμπιακό. Κατά κάποιον τρόπο κοινή είναι και η οικονομική κατάσταση. Πέρυσι στον Ολυμπιακό ο Σωκράτης είχε φρακάρει. Κι αν δεν βρισκόταν ο Βαγγέλης, ο Ολυμπιακός φέτος θα έπαιζε με τον Επσταϊν, τον Σουμπίνιο και τον Κατσικόγιαννη. Σ' αυτήν την κατάσταση θα βρεθεί το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός. Από τους μετόχους μόνο ο Βαρδινογιάννης έχει ξεκαθαρίσει ότι θα βάζει το 30% που του αναλογεί. Για το άλλο 70% κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στο Ευαγγέλιο. Ο Βγενόπουλος τη μία μέρα λέει αυγά και την άλλη καλάθια. Σε ό,τι έχει να κάνει με την αλήθεια είναι σε μόνιμη διάσταση και αντιδικία. Ποιος θα πληρώνει λοιπόν για να μείνει ο Σισέ; Θα βρει ο Παναθηναϊκός έναν Μαρινάκη, όπως βρήκε πέρυσι ο Ολυμπιακός; Μόνο σ' αυτήν την περίπτωση το «δεν πας πουθενά» του Πατέρα στον Σισέ θα ισχύει και το καλοκαίρι.

Απορίες ωστόσο και μάλιστα σοβαρές προκαλεί η σιωπή του Νιόπλια. Το πώς έχει κρατηθεί και δεν έχει βγει στα ραδιόφωνα. Το 0-2 από την ΑΕΚ συνιστά τη μεγαλύτερη δικαίωσή του. Οπως λοιπόν βγήκε και μίλησε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, αυτό όφειλε να κάνει και τώρα. Και να βροντοφωνάξει: «Πόσο βελτιώθηκε η ομάδα από τότε που ο Φρέιτας έφαγε εμένα για να φέρει τον φίλο του, τον Φερέιρα; Πού έχει παίξει μπάλα ο Φερέιρα; Εχει τετρακόσιες τόσες συμμετοχές όπως εγώ; Εχει κάνει αρχηγός όπως εγώ για να αντέχει στην πίεση; Φεύγοντας εγώ άφησα την ομάδα μέσα στους στόχους της.

Πρώτη στη βαθμολογία με 21 βαθμούς μαζί με τον Ολυμπιακό. Και ο φίλος του Φρέιτας την έχει τώρα στο μείον πέντε. Στο Κύπελλο τον βγάζουν έξω ο Γιάχιτς, ο Καράμπελας, ο Γκερέιρο κι ο Νταντόμο. Ούτε βοηθός ήμουνα εγώ σαν τον Τεν Κάτε ούτε μυρουδιάς σαν τον Φερέιρα. Και θα δούμε πόσα χρόνια θα περάσουν για να βρεθεί ο επόμενος προπονητής, που θα ξαναδώσει στον Παναθηναϊκό τη χαρά του νταμπλ». Αυτά έπρεπε να βγει και να πει ο Κοζανίτης τεχνικός. Να υπερασπιστεί τη δουλειά του και το έργο που άφησε πίσω του. Χαίρετε.

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags