Facebook Pixel Αυτός, πάντως, είναι ικανοποιημένος!
| 2011-01-21 14:13:00

Αυτός, πάντως, είναι ικανοποιημένος!

Αυτός, πάντως, είναι ικανοποιημένος!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τον Ριέρα και να μην είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί πως παίζει καλά!

Με διάθεση για… αυτοκριτική πήγε να παραλάβει το βραβείο του MVP της 18ης αγωνιστικής ο Ριέρα, σχολιάζοντας ότι είναι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, αλλά θέλει να βοηθήσει περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι!

«Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο γκολ που βάζω με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε τον τίτλο» σχολίασε αρχικά ο Ισπανός εξτρέμ και συμπλήρωσε ότι ναι μεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του αλλά θέλει να δώσει περισσότερα.

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, αλλά μπορώ και θέλω να βοηθήσω περισσότερο και στο δημιουργικό κομμάτι», ήταν τα λόγια του.

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, είπε: «Είμαστε μία ομάδα που όλοι θέλουν να την κερδίσουν. Είναι δύσκολο παιχνίδι, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Έχουμε κερδίσει μία φορά εκεί για το Κύπελλο, θα κατεβούμε για να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε: «Είναι σημαντικό που πέτυχα ένα γκολ από στημένη φάση και σε αυτό το ματς με τον Πανσερραϊκό, αφού δεν είχαμε πετύχει άλλο από εκτέλεση φάουλ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags