20/12/10 - 21:33

Με λένε Τέβεζ και όπως θέλω τα γυρίζω…

Ο Κάρλος Τέβεζ ξέχασε την στενοχώρια του και τις άσχημες συνθήκες που υπήρχαν στην Σίτι και μετά από συζήτηση που είχε με την διοίκηση, αποφάσισε να αποσύρει το αίτημά για μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Με λένε Τέβεζ και όπως θέλω τα γυρίζω…
22.312views 0shares

«Ο σύλλογος μπορεί να διαβεβαιώσει τους φιλάθλους μας ότι έγιναν συζητήσεις με τον Κάρλος Τέβες για να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκειά τους, ο Κάρλος εξέφρασε απόλυτη αφοσίωση στην ομάδα και απέσυρε επισήμως το αίτημα για μεταγραφή. Το συμβόλαιό του δεν διαφοροποιείται. Μαζί, ο Κάρλος και ο σύλλογος, ανυπομονούν να επικεντρώσουν την προσοχή τους στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο επίσημο site της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τον Φεβρουάριο αντιμετωπίζει τον Αρη στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης, φιλοξενείται και επίσημη δήλωση του προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος αναφέρει: «Ο Κάρλος είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, με ανεκτίμητη προσφορά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που τώρα έχει τη δυνατότητα να συγκεντρωθεί σε καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα και να εξακολουθήσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόοδο του συλλόγου».