Facebook Pixel Μπάχαλο με Φαν ντε Φάαρτ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-13 11:43:00

Μπάχαλο με Φαν ντε Φάαρτ!

Μπάχαλο με Φαν ντε Φάαρτ!

Λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τότεναμ έχει δημιουργηθεί θέμα με τον Ράφαελ Φαν ντε Φάαρτ. Ο Χάρι Ρέντναπ αποφάσισε να τον βγάλει από την λίστα με τους δηλωμένους παίκτες για το Europa League, κάτι που ενόχλησε τον Ολλανδό άσο.

Ο Φαν ντε Φάαρτ τραυματίστηκε στην ήττα με 5-1 από την Μάντσεστερ Σίτι. Αρχικά, αναμενόταν να μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες, όμως, ο φυσιοθεραπευτής του, Ντικ Φαν Τόορντ τόνισε πως θα μπορέσει να αγωνισθεί στον επόμενο αγώνα της Τότεναμ, χωρίς να αναφέρει σε ποιον.

Οι περισσότεροι υπέθεσαν πως θα έδινε τελικά το "παρών" στην Τούμπα για τον αγώνα της Πέμπτης . Ωστόσο, ο Χάρι Ρέντναπ φαίνεται πως είχε διαφορετικά σχέδια.

Ο τεχνικός των "σπιρουνιών" επέλεξε να τον βγάλει από τη λίστα με τους παίκτες για την Ευρώπη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του έμπειρου μεσοεπιθετικό στον αγώνα με την Λίβερπουλ το Σαββατοκύριακο!

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο 28χρονος άσος μόνο με καλό μάτι δεν είδε την συγκεκριμένη απόφαση του προπονητή του, καθώς πάρθηκε χωρίς να ενημερωθεί! "Θα μπορούσαν τουλάχιστον να ζητήσουν τη γνώμη μου", ήταν το αρχικό σχόλιό του, ενώ στη συνέχεια επέλεξε να ρίξει τους τόνους:

"Στην Αγγλία το μόνο που κοιτούν είναι η Premier League, δεν τους απασχολεί το Europa League. Εμένα θα μου άρεσε να αγωνιστώ στην Ευρώπη, αφού κάτι τέτοιο θα με βοηθούσε να βρω πιο εύκολα ρυθμό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags