21/01/11 - 17:51

«Αν παίξει, όπως και στη Χιχόν, θα είμαστε μια χαρά»

Το εγκώμιο του Μίτσελ έπλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ στις σημερινές του δηλώσεις τονίζοντας πως «εγώ θέλω να κάνει ότι έκανε όταν ήταν στην Σπόρτιγνκ Χιχόν».

«Αν παίξει, όπως και στη Χιχόν, θα είμαστε μια χαρά»
56.787views 0shares

«Βεβαίως και νιώθω ικανοποίηση διότι ο παίκτης αξιολογήθηκε από όλους εμάς. Υπήρχαν δυο ομάδες από την Ισπανία που τον ήθελαν. Να ευχαριστήσουμε και τον παίκτη που από την πρώτη στιγμή είχε ξεκάθαρη άποψη πως θέλει να δουλέψει μαζί μας, ακόμα και με απώλεια χρημάτων γι αυτόν. Ήταν δύσκολο να κάνουμε μια τόσο καλή μεταγραφή.

Η αλήθεια είναι πως ο Μίτσελ δεν έπαιξε πολύ στην Μπέρμιγχαμ και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που τον πήραμε. Εγώ θέλω να κάνει ότι έκανε όταν ήταν στην Σπόρτιγνκ Χιχόν. Μπορεί να έχει παίξει λίγο τον τελευταίο χρόνο, αλλά θέλω να πάρει γρήγορα ρυθμούς παιχνιδιού και να μας βοηθήσει άμεσα.

Αν δείξει την ποιότητα που ξέρω πως έχει και μπορεί να δείξει, θα έχουμε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Αν δεν είναι καλά, δεν θα βιαστούμε. Είναι μια συμφέρουσα μεταγραφή. Η διοίκηση έδωσε αγώνα για να έρθει αυτός ο παίκτης εδώ. Και ήρθε για να βοηθήσει», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ.


Για άλλες μεταγραφές, ξεκαθάρισε ότι δανεικοί… τέρμα. «Πάντα είμαστε ανοικτοί να έρθει κάποιος παίκτης. Αλλά όπως σας είπα να είναι μικροί σε ηλικία με μέλλον. Αν είναι δανεικοί απλώς, δεν ενδιαφερόμαστε».