Facebook Pixel Το έκαναν κι αυτό το θαύμα οι Σκοπιανοί!
| 2011-09-14 22:44:00

Το έκαναν κι αυτό το θαύμα οι Σκοπιανοί!

Το έκαναν κι αυτό το θαύμα οι Σκοπιανοί!

Σε ένα φοβερό φινάλε οι Σκοπιανοί εκμεταλλεύτηκαν τα τραγικά λάθη της Λιθουανίας, νίκησαν τους οικοδεσπότες με 67-65 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ!!

Όταν η Ελλάδα ηττήθηκε από τα Σκόπια όλοι κατηγόρησαν τον Ηλία Ζούρο και τους παίκτες του. Όταν τα Σκόπια πήγαιναν από νίκη σε νίκη όλοι πίστευαν πως αργά ή γρήγορα θα μπει ένα τέλος. Ούτε η Λιθουανία, όμως, δεν κατάφερε να το κάνει!

Η ομάδα του Μαρίν Ντοκουζόφσκι με τον Μπο ΜακΚάλεμπ σε ηγετικό ρόλο, τον Βόινταν Στογιανόφσκι να έχει 5/5 τρίποντα, τον Πέρο Άντιτς να σκοράρει κρίσιμους πόντους και τον Βλάντο Ιλιέφσκι να «εκτελεί» πίσω από τα 6,75μ. στα -11,3'' έκανε το θαύμα του φετινού Eurobasket και πέταξε εκτός τετράδας την οικοδέσποινα!

Η τελική κόρνα στην Kauno Arena ακούστηκε στο απίστευτο 67-65 υπέρ των Σκοπίων, που πέρασαν στα ημιτελικά (σ.σ. με Ισπανία την Παρασκευή) και «πέταξαν» για Λονδίνο, την ώρα που η «Lietuva» απογοήτευσε το κοινό της και θα χρειαστεί να «ματώσει» για να πάρει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 (σ.σ. θέσεις 1-6).

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 30-34, 49-52, 67-65

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags