Facebook Pixel H εκδίκηση των οικοδόμων
| 2011-09-14 23:18:00

H εκδίκηση των οικοδόμων

H εκδίκηση των οικοδόμων

Ο Νίκος Παπαδογιάννης ομολογεί ότι ζήλεψε τους Σκοπιανούς και ξεσπαθώνει εναντίον όσων βάφτισαν τους αντιπάλους της Εθνικής μας στο Ευρωμπάσκετ "καφενεία" και "ανύπαρκτους".

Τι λέτε λοιπόν τώρα, κύριοι μυαλοπώληδες; Είναι ανύπαρκτοι οι Σκοπιανοί, όπως μας είπατε όταν τους είδατε νικητές απέναντι στην Εθνική μας; Είναι μήπως καφενείο; Καφετέρια; Μπυραρία; Οικοδόμοι; Ψαράδες;

Ολα αυτά -και μερικά πολύ χειρότερα- τα διάβασα τις προηγούμενες ημέρες σε σχόλια όχι μόνο απλών αναγνωστών, αλλά και συναδέλφων που προσπάθησαν να πουλήσουν εξυπνακισμό υποτιμώντας άδικα όχι τόσο τους Σκοπιανούς, για τους οποίους δεν με νοιάζει κιόλας, όσο τη δική μας ομάδα, η οποία έφτασε στο 6-2 κερδίζοντας μία σειρά από δύσκολους αγώνες και ξεπερνώντας ορισμένες φορές τις δικές της προδιαγραφές.

Όχι, αγαπητοί μου. Δεν παίζουν ξυλοκόποι στο Ευρωμπάσκετ, ούτε κατσαπλιάδες. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, το άθλημά μας έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο, με τρανό παράδειγμα την πορεία της FYROM αλλά και της Φινλανδίας στα γήπεδα της Λιθουανίας.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags