Facebook Pixel Μας έστειλαν τους Σέρβους
| 2011-09-15 22:48:00

Μας έστειλαν τους Σέρβους

Μας έστειλαν τους Σέρβους

Η Ρωσία κέρδισε 77-67 τη Σερβία και «κοιτάει» τελικό περιμένοντας τη Γαλλία στον ημιτελικό. Με τους «πλάβι» θα κοντραριστεί η Εθνική (Παρασκευή, 15:00) για το εισιτήριο του προολυμπιακού τουρνουά.


Η Ρωσία ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό από Τεόντοσιτς (πέτυχε τους πρώτους 7 πόντους της Σερβίας) και Σαβάνοβιτς (πέτυχε τους επόμενους τέσσερις), έλεγξε το ρυθμό και τροφοδοτώντας τους Μοζγκόφ και Χριάπα, κατάφερε να ξεφύγει με διψήφια διαφορά στο 13’ (26-15).

Απόντος των τραυματιών Μιλένκο Τέπιτς και Αλεξάνταρ Ράσιτς που δεν κατάφερε να συνέλθει, ο Τεόντοσιτς πήρε πάνω του όλη την ευθύνη για την οργάνωση του παιχνιδιού. Έτσι, ακόμα και αν ήταν η μόνη σταθερή πηγή κινδύνου για την άμυνα της Ρωσίας πετυχαίνοντας 20 πόντους (με 6/15 σουτ), ήταν ταυτόχρονα και… αφορμή για εύκολους πόντους, αφού τελείωσε τον αγώνα με 9 λάθη εκβιάζοντας πολλές προσπάθειες και αποδιοργανώνοντας το παιχνίδι της ομάδας του.

Οι παίκτες του Μπλατ μπορούσαν να είχαν κερδίσει ακόμα πιο άνετα το παιχνίδι, μιας και ο Σαβάνοβιτς ήταν αρκετά άστοχος και ο Κρστιτς… ξύπνησε αργά. Έστω και αν αγχώθηκαν στο τέλος φάνηκαν ψύχραιμοι και με την τετράδα των Κιριλένκο, Σβεντ, Βορόντσεβιτς και Χριάπα να είναι σε πολύ καλή μέρα, συνέχισαν την αήττητη πορεία τους και προκρίθηκαν στην τετράδα για να κοντραριστούν με τη Γαλλία για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 34-27, 54-48, 77-67

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags