Facebook Pixel "Ρισκάραμε και κανείς δεν νοιάζεται για εμάς"
| 2011-09-18 11:04:00

"Ρισκάραμε και κανείς δεν νοιάζεται για εμάς"

"Ρισκάραμε και κανείς δεν νοιάζεται για εμάς"

Δεν αντέχουν άλλο την αβεβαιότητα οι παίκτες του Ηρακλή! Δεν φτάνει που δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, ο Ανδρέας Παντελή αθέτησε την υπόσχεσή του για πληρωμές ύψους 150.000 ευρώ...

Όπως δήλωσε στο "Goal" ο Στέλιος Ηλιάδης, η προθεσμία που έχουν δώσει οι παίκτες στον Ανδρέα Παντελή είναι μέχρι αύριο, προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα που τους οφείλονται, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα σταματήσουν τις προπονήσεις.

"Ολοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτήν τη στιγμή στον Ηρακλή έχουν πάρει το μεγαλύτερο ρίσκο στην καριέρα τους. Και δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι έχουμε μείνει όλοι ξεκρέμαστοι, διότι κανείς δεν νοιάζεται για εμάς", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Από τη μία η ομοσπονδία που δεν έχει ανακοινώσει τίποτα για το τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον, εάν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, και από την άλλη ο Ηρακλής, από τη διοίκηση του οποίου δεν έχουμε πάρει τα χρήματά μας. Από την περασμένη εβδομάδα είχαμε προειδοποιήσει τον κ. Παντελή ότι, αν δεν υλοποιήσει την υπόσχεσή του την Παρασκευή, θα σταματήσουμε τις προπονήσεις μέχρι τη Δευτέρα".

"Αν δεν πληρωθούμε ούτε αύριο, η αποχή θα συνεχιστεί και κάθε παίκτης θα πράξει όπως καταλαβαίνει. Εξάλλου, δεν είμαστε μόνο εμείς. Κανείς δεν έχει σκεφτεί ότι, εάν ο Ηρακλής οδηγηθεί στη διάλυση, περίπου 200 οικογένειες θα βρεθούν στο δρόμο. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Πάντως, με αυτό το υλικό, αν η ομάδα αγωνιστεί στη Football League, δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες", κατέληξε.

Οσο γι' αυτά που περνάει ο Ηρακλής τους τελευταίους μήνες; Ο Στέλιος Ηλιάδης αναφέρει πως «πρόκειται για μια μεγάλη αδικία. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, όλα όσα περνάει η ομάδα οφείλονται στο γεγονός ότι εδώ και χρόνια δεν υπήρχε δυνατή διοίκηση. Ο Ηρακλής ήταν ευάλωτος σ' αυτόν τον τομέα και αυτό πληρώνει. Ακόμη και τώρα. Ο κ. Παντελή δείχνει να γνωρίζει από ποδόσφαιρο, άλλο όμως αυτό και άλλο το ξέρω να αναλαμβάνω μια ομάδα στα δύσκολα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags