Facebook Pixel Μίλησε η καρδιά και ο... Λέτο!
| 2011-09-18 11:28:00

Μίλησε η καρδιά και ο... Λέτο!

Μίλησε η καρδιά και ο... Λέτο!

Ήταν που ήταν στραβά τα πράγματα πριν τη σέντρα στο Περιστέρι για τον Παναθηναϊκό, ήρθε και η αποβολή του Καρνέζη με το καλημέρα για να δέσει το γλυκό. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Οι πράσινοι βρέθηκαν από το ξεκίνημα του ματς με την πλάτη στον τοίχο ενώ το γκολ του Μήτρογλου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έκανε την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη. Αυτό ωστόσο που είχαν σε περίσσευμα οι παίκτες του Φερέιρα ήταν ψυχή.

Αν και λιγότεροι αριθμητικά και παίζοντας με ένα παιδάκι κάτω από τα δοκάρια τα έδωσαν όλα και αφού πρώτα μπλόκαραν τον αντίπαλο χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή με τον συνήθη ύποπτο που λέγεται Λέτο και πήραν τον βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περιορίσει μια από τις ΚΑΛΕΣ ομάδες του πρωταθλήματος και να μην φάει φάσεις, ενώ όσο του το επέτρεπαν οι δυνάμεις του απειλούσε και μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη. Τουλάχιστον αποδόθηκε δικαιοσύνη με το γκολ του Λέτο καθώς ακόμη και έτσι οι πράσινοι δεν άξιζαν να το χάσουν το παιχνίδι αυτό παρότι στράβωσε από το ξεκίνημά του.

Υπό άλλες συνθήκες μια ισοπαλία στο Περιστέρι δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί με κολακευτικά σχόλια (παρότι μιλάμε για μια έδρα που δεν περνάς εύκολα), πλην όμως οι ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το ματς δίνουν στο τελικό αποτέλεσμα μια δόση ικανοποίησης. Το πρωτάθλημα δεν κερδίζεται, ούτε και χάνεται, από την τρίτη αγωνιστική σε καμία περίπτωση. Αυτό είναι γνωστό και δεν αλλάζει.

Οι πράσινοι είχαν μια καλή ευκαιρία να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι «είμαστε εδώ» και «μην μας ξεγράφετε», δεν τα κατάφεραν στο 100% αλλά τουλάχιστον στο φινάλε κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα παίρνοντας έστω και ένα βαθμό. Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη και ακόμη δυσκολότερη η λύση στο διοικητικό.

Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν διότι οι παίκτες όσο και να το θέλουν δεν γίνεται να κλείσουν τα αυτιά τους σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Ανθρωποι είναι, όχι ρομπότ.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags