Facebook Pixel «Να τον χαίρεστε!»
| 2011-01-22 10:12:00

«Να τον χαίρεστε!»

«Να τον χαίρεστε!»

Κανένα ενδιαφέρον δεν έδειξαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Τζιμπούρ, παρά τις περί του αντιθέτου… διαρροές από το Λιμάνι. Ο σκύλος ξέρει…

«Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με τον παίκτη, αφού δεν μας ενδιέφερε ποτέ. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Τζιμπούρ», λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνεχώς από χθες το απόγευμα, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Αλγερινός επιθετικός είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να παραμείνει ως έχει το ρόστερ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ούτε θα φύγουν, ούτε θα έρθουν παίκτες. Πολύ περισσότερο ένας ποδοσφαιριστής με τα… νεύρα του Τζιμπούρ, που μπορεί να βάλει «φωτιές» στα αποδυτήρια κάθε ομάδας.

Ένας λόγος παραπάνω στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, που έτσι κι αλλιώς το τελευταίο διάστημα μυρίζουν… μπαρούτι.

Άλλωστε, όπως γράψαμε και χθες, στο «τριφύλλι» επιμένουν ότι το όνομα της ομάδας βρέθηκε πάλι μέσα στα ρεπορτάζ για να φανεί ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε τον «αιώνιο» σε μία ακόμα «μονομαχία». Όπως το περασμένο καλοκαίρι με τον Κριστιάν Νέμεθ, ασχέτως αν οι «πράσινοι» δεν έδειξαν ποτέ να «καίγονται» για τον Ούγγρο ή όπως επιχειρήθηκε να φανεί λίγο καιρό πριν με τον Κουμορτζί.

Στον Παναθηναϊκό, πέρα του Αντωνίου που έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό, έτσι κι αλλιώς ο Τζιμπούρ δεν είχε υποστηρικτές. Οι «πράσινοι» δεν ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για την περίπτωσή του, ενώ αντίθετα ο Αλγερινός ήταν εκείνος που λίγες μέρες πριν προσπάθησε να μάθει τις προθέσεις τους.

Για αυτό και το τελικό τους σχόλιο για τη μεταγραφή του στο Ολυμπιακό είναι «να τον χαίρονται!», δεδομένου ότι σύντομα περιμένουν ένα καινούργιο επεισόδιο με πρωταγωνιστική τον «τρομοκράτη». Αυτή τη φορά, όμως, όχι στους Θρακομακεδόνες ή τα Σπάτα, αλλά στου Ρέντη… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags