Facebook Pixel Τολμάς να παίξεις με 4 σέντερ φορ;
| 2011-09-19 08:32:00

Τολμάς να παίξεις με 4 σέντερ φορ;

Τολμάς να παίξεις με 4 σέντερ φορ;

Περίμεναν όλοι να ξεσπάσει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Κι εγώ ο…αφελής έγραφα χθες το πρωί, σε τούτη την στήλη, «θα είμαι ευχαριστημένος αν κερδίσει ο Ολυμπιακός με μισό μηδέν. Μια χαρά θα είμαι»…

• Τελικά δεν κέρδισε με μισό-μηδέν, αλλά με 2-1 και με τα γκολ μετά το 85. Και φυσικά είμαι όχι απλά ευχαριστημένος, αλλά πανευτυχής. Θα μου πεις, σου άρεσε η ομάδα; Όχι, αλλά το περίμενα ότι δεν θα μου άρεσε, οπότε δεν έπεσα από τα σύννεφα.

• Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, δεν φανταζόμουν τόσο δύσκολη νίκη. Στο 86 και στο 94. Αυτό όντως ξεπερνούσε κάθε πρόβλεψη.

• Τέλος πάντων, άλλο θέλω να «πω». Με τη Μαρσέιγ εγώ τρελάθηκα από ένα πράγμα: Έχανε ο Ολυμπιακός 0-1, κέρδιζε φάουλ και οι στόπερ δεν κατέβαιναν στην περιοχή των Γάλλων!!! Το προσέξατε αυτό; Μόνο στα τελευταία λεπτά άφηναν την περιοχή τους και προωθούνταν. Οι δύο καλύτεροι παίκτες της ομάδας στο ψηλό παιχνίδι, αντί να είναι σε κάθε στημένη φάση μπροστά, έμεναν πίσω. Και αν ήταν στο 0-0, να το δεχθώ, να πάει στο διάολο. Αλλά στο 0-1;

• Θέλει λίγο ρίσκο ρε παιδιά η μπάλα. Έτσι είναι. Πρέπει να τολμάει ο προπονητής, ειδικά όταν χάνει και δεν έχει πια τίποτα άλλο να…χάσει. Βάλτους μία φωνή να κατέβουν ρε αδελφέ στην περιοχή της Μαρσέιγ μπας και ισοφαρίσουμε.

• Χθες, ο προπονητής ρίσκαρε. Έπρεπε να φτάσει να πει τον δεσπότη Παναγιώτη, αλλά έστω τότε ρίσκαρε. Έπαιξε επί σχεδόν 40 λεπτά με τρεις σέντερ φορ!!! Και Μιραλάς και Τζιμπούρ και Πάντελιτς!

• Τι έγινε; Ο Τζιμπούρ έφτιαξε το 1-1. Ο Πάντελιτς έβαλε το 1-1. Ο Μιραλάς κέρδισε την αποβολή του παίκτη της Ξάνθης. Κι ο ίδιος ο Τζιμπούρ έκανε το 2-1. Είμαι λάθος;

• Και δεν ξέρω αν με εντολή του Βαλβέρδε η, μόνος του ο Μέλμπεργκ και στο τέλος έπαιξε σέντερ φορ κι…έξω αριστερά, αλλά καλώς έπραξε. Όχι μόνο εκ του αποτελέσματος. Αλλά γιατί έπρεπε να ρισκάρει ο Ολυμπιακός. Η ξεφτίλα ερχόταν. Δεύτερη σερί ήττα μέσα στο Καραϊσκάκη. Εκεί, τα δίνεις όλα και ό,τι βγει. Παίζεις με τέσσερα σέντερ φορ! Τους τρεις και 4ο τον Σουηδό!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags